Ερευνα πραγματοποιεί η αστυνομία από το απόγευμα σε διαμέρισματα στην περιοχή των Εξαρχείων και στον Πειραιά, μετά την ανεύρεση σε ενοικιασμένο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε ιδιωτικό πάρκιγκ στη Νεάπολη σακιδίου, εντός του οποίου υπήρχαν δύο σακίδια πλάτης με 2 καλάσνικοφ με κομμένα κοντάκια, 4 χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, 3 γεμιστήρες φυσιγγίων, εκ των οποίων 2 των 20 φυσιγγίων και 1 των 6 φυσιγγίων, τρεις άδειες γεμιστήρες και δύο μεγάλα κουτιά σφραγισμένα που περιείχαν 720 φυσίγγια των 7,62 mm το καθένα και 1 ζευγάρι υφασμάτινα γάντια.

Η έρευνα στα Εξάρχεια γίνεται σε διαμέρσιμα που βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σκυλίτση 4, σε μικρή απόσταση από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Όπως ανέφεραν γείτονες, στην πολυκατοικία υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία κάνει έρευνες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα που ερευνάται ανήκει σε αυτόν που ενοικίασε το αυτοκινήτο στο οποίο βρέθηκε ο οπλισμός, ο οποίος είναι ηλικίας 35 ετών.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί παλαιότερα για επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, από την οποία είχε αφαιρεθεί και εξοπλισμό και στο δικαστήριο είχε αθωωθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το άτομο που είχε ενοικιάσει το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε ο οπλισμός, να σχετίζεται με τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Όσον αφορά στο δεύτερο διαμέρισμα που ερευνάται, στον Πειραιά, ανήκει σε συγγενή του 35χρονου.

Πηγή Πηγή:Ethnos.gr