Αυτά τα δύο γκολ, τίποτε άλλο. Ή μάλλον και τίποτε άλλο να μην είχε συμβεί χθες στην Τούμπα, αυτά τα δύο ψαλίδια του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έφταναν και περίσσευαν για να παρακολουθήσει κάποιος το ματς του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα. Συγγνώμη, αλλά πόσα τέτοια γκολ βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα;

Πόσοι επιθετικοί έχουν την ποδοσφαιριστική ευστροφία αλλά και την ικανότητα να τα επιχειρήσουν (κατ' αρχάς) και στη συνέχεια να βρουν στόχο;

Ο "Σάλπι", χθες, το επιχείρησε δύο φορές και το ποσοστό επιτυχίας του έφτασε στο απόλυτο. Ηταν μια προσωπική παράσταση που δεν μπορεί να παραγνωριστεί. Μα, ακόμα και η ανάπτυξη της επίθεση στο γκολ του Αθανασιάδη είναι θαυμαστή και προφανώς δουλεμένη στην προπόνηση.

Αλλωστε και αυτό που έπαιξε ο «δικέφαλος» ήταν κάτι σε ρυθμό... προπόνησης. Βρήκε απέναντί του μια ομάδα (την Κέρκυρα) που στην αμυντική της λειτουργία άγγιξε τα όρια της ανυπαρξίας.

Παρά την προσπάθεια του Παπακώστα να "παρκάρει" όλους τους παίκτες στην εστία του Αποστολόπουλου, το αποτέλεσμα ήταν πενιχρό. Ο ΠΑΟΚ βρήκε τους κατάλληλους διαδρόμους τελειώνοντας το ματς από το πρώτο κιόλας 45λεπτο.

Οτιδήποτε συνέβη από εκεί και πέρα είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν κάπως στη συνέχεια, σημείωσαν ένα γκολ, είχαν μια σχετική ευκαιρία για ένα δεύτερο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φάνηκαν ικανοί για να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Ο «δικέφαλος» πήρε μια εμφατική νίκη, είδε τον Γκαρσία να έχει κέφια, τον "Σάλπι" να σκοράρει ευρωπαϊκά και γενικώς ήταν ένα άνετο και ευχάριστο απόγευμα Σαββάτου για τους οπαδούς του.

Πηγή Πηγή: sportdog.gr