Ο μάνατζερ των Μπουγαϊδη-Κατίδη συναντήθηκε με τον Δημητρέλο με αφορμή τις δηλώσεις Λίνεν που δυσαρέστησαν τους παίκτες. Πέραν των διαβεβαιώσεων πως δεν υπάρχει θέμα, έγινε κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του Μαυρουδή Μπουγαϊδη, αλλά εκεί αποκαλύφθηκε (ξανά) η ωμή πραγματικότητα: το ταμείο είναι μείον. "Αγνώστου... διαμονής": Το σλόγκαν της υπόθεσης "Empire".
Η συνάντηση του Θεόφιλου Καρασαββίδη με τον Ανδρέα Δημητρέλο έγινε με αφορμή τις δηλώσεις του Λίνεν για τους πελάτες του, τον Μαυρουδή Μπουγαϊδη και τον Γιώργο Κατίδη. Ωστόσο, ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητηθεί και η ανανέωση του συμβολαίου του πρώτου.

Ετσι έγινε, αλλά όταν η κουβέντα ήρθε στο συμβόλαιο του Μπουγαϊδη -το οποίο λήγει το 2014, αλλά η ΑΕΚ επιθυμεί να τον ανανεώσει από τώρα για να πετύχει και ρήτρα σε περίπτωση πώλησης- από την πλευρά του Δημητρέλου τονίστηκε η ωμή πραγματικότητα: ότι δεν υπάρχουν χρήματα για προκαταβολή ώστε να προχωρήσει η ανανέωση. Φυσικά, ο μάνατζερ του Ελληνα αμυντικού ξεκαθάρισε πως χωρίς προκαταβολή δεν υπάρχει περίπτωση ανανέωσης και οι δύο πλευρές έδωσαν νέο ραντεβού για μετά το τέλος της σεζόν.

Από κει και πέρα, ο Καρασαββίδης έκανε τα παράπονά του για τις δηλώσεις του Εβαλντ Λίνεν, ωστόσο ο πρόεδρος της ΑΕΚ του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ψέξουν τον προπονητή, ενώ τον διαβεβαίωσε πως τόσο ο Κατίδης όσο και ο Μπουγαΐδης είναι περιουσιακά στοιχεία της ΑΕΚ και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αναφορικά με το μέλλον τους στην ομάδα.

Πηγή Πηγή: contra.gr