Δύσκολη η ζωή του προπονητή, ειδικά αν ο πρόεδρος της ομάδας είναι απαιτητικός και παρορμητικός και αυτό το βίωσε για τα καλά ο Βίκτορ Μουνιόθ!

Ο Ισπανός τεχνικός κατά την διάρκεια του αγώνα της Σιόν με την Τουν έζησε... δύσκολες στιγμές. Όπως έγινε γνωστό μετά τον συγκεκριμένο αγώνα, στον οποίο η Σιόν έχασε με 0-4, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού αποτέλεσε παρελθόν για τον ελβετικό σύλλογο, αλλά ο Μουνιόθ, μέσω δήλωσης του δικηγόρου του έκανα γνωστές, άγνωστες... πτυχές του διαζυγίου! Σύμφωνα με την πλευρά του Μουνιόθ, ο πρόεδρος της Σιόν Κριστιάν Κονσταντίν, πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με την Τουν και ενώ η ομάδα του έχανε με 0-2 και έδιωξε τον Ισπανό προπονητή. Συγκεκριμένα, του απαγόρευσε να συνεχίσει να κοουτσάρει τη Σιόν και ανέλαβε ο ίδιος καθήκοντα προπονητή! Επίσης, απαγόρευσε στον Μουνιόθ να πάει και την επόμενη μέρα στην προπόνηση!

Τελικά, όπως έγινε γνωστό, η Σιόν πρότεινε στον Μουνιόθ να μην... χωρίσουν και να συνεχίσει στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, καθώς οι δυο πλευρές έχουν συμβόλαιο, με τον Κριστιάν Κονσταντίν να «χρίζει» τεχνικό τον Τζενάρο Γκατούζο. Μόνο που ο Ιταλός άσος δεν έχει δίπλωμα προπονητικής... Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού υπογράμμισε, μέσω του δικηγόρου του, πως δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο, και τόνισε πως θα κοιτάξει να «αναβαθμίσει» το δίπλωμα που έχει...

Πηγή Πηγή: pamesports.gr