Το ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από σκηνοθέτη, κατά την διάρκεια οντισιόν στα 16 της χρόνια, αποκάλυψε πασίγνωστη ηθοποιός που... έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες.

Πλέον μητέρα δύο παιδιών δυσκολεύεται να ξεχάσει τις σκηνές εκείνες και με αφορμή τη συμμετοχή της σε καμπάνια για τις κακοποιημένες γυναίκες αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της.

Ο λόγος για την Θάντι Νιούτον (Thandie Newton) που αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό σε συνέντευξη της στο CNN.

"Πηγαίνοντας στα 16 μου, σε οντισιόν, με έκαναν να νοιώθω σαν ένα κομμάτι κρέας. Και υπήρχαν και περιπτώσεις όπου κακοποιήθηκα. Μπήκα στο δωμάτιο για να κάνω ένα screen test. Μαζί μου ήταν άλλα δύο άτομα, ο σκηνοθέτης και η υπεύθυνη του κάστινγκ.

Ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να καθίσω με τα πόδια ανοικτά, βάζοντας το ένα από τα δύο πάνω στο μπράτσο μιας πολυθρόνας. Η κάμερα ήταν τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μαγνητοσκοπεί ανάμεσα στα πόδια μου. Πριν αρχίσω να απαγγέλω τον διάλογο, μου είπαν ότι πρέπει να φαίνεται ότι ο χαρακτήρας μου θέλει πολύ να κάνει έρωτα σε αυτόν στον οποίο απευθύνεται.

Ξαφνιάστηκα, αλλά το περιβάλλον φαινόταν άκρως επαγγελματικό. Οπότε φαντάστηκα ότι αυτό είναι το νορμάλ" ανέφερε η 40χρονη. Και συμπλήρωσε ότι μετά από τρία χρόνια, ο παραγωγός είχε δείξει το βίντεο σε προσωπικούς του κύκλους, γεγονός που της δημιούργησε πρόβλημα στη δουλειά της.

Παρακολουθήστε το βίντεο κατά το οποίο η διάσημη ηθοποιός εξιστορεί το τραγικό περιστατικό που της συνέβει σε ηλικία μόλις 16 ετών...
Πηγή Πηγή: krini-kalamaria.blogspot.gr