Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατέβαλε πριν από τρία χρόνια το ποσό του 1 εκατ. ευρώ και απέκτησε μία υπερπολυτελή βίλα στη Σαντορίνη, αποκτώντας προνομιακή θέση απέναντι από τη Θηρασιά, τη Νέα και την Παλαιά Καμένη...

Τουλάχιστον για φέτος το καλοκαίρι, όμως, οι ιλουστρασιόν υπόσκαφες καμάρες, τα couleur locale ξύλινα κουφώματα και οι τοίχοι, των οποίων το αφτί σίγουρα είχε κρυφακούσει τα ερωτόλογα του ζευγαριού, έχουν περάσει στα χέρια ξενοδοχειακής αλυσίδας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναγκάστηκαν να μετατρέψουν την εξοχική τους κατοικία, που κόστισε ένα εκατομμύριο ευρώ σε ξενοδοχείο. Άγνωστο παραμένει αν ο τραγουδιστής πούλησε ή... δάνεισε το σπίτι στην αλυσίδα ξενοδοχείων «Alta Vista», η οποία το μετέτρεψε σε τρία απλά, αλλά χλιδάτα, δωμάτια.

Η ερωτική τους φωλιά μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», μπήκε στο τεύχος Απριλίου του «Conde Nast Traveller», της βαρύτιμης ταξιδιωτικής βίβλου, η οποία δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι πρώην ιδιοκτήτης είναι γνωστός Έλληνας ποπ τραγουδιστής!




Πηγή Πηγή: markos.tv