Απ' όποια πλευρά κι αν την απαθανατίσει κανείς, η πιο όμορφη Ελληνίδα... ανάβει φωτιές: Στις συγκεκριμένες πόζες της με μπικίνι, αποδεικνύει ότι εκτός από κούκλα έχει και κορμί που καθηλώνει!

Προσκεκλημένος στη γενέτειρα του κοινού τους φίλου Βαγγέλη Περρή, η 26χρονη Δούκισσα Νομικού, η 39χρονη Μαρία Μπεκατώρου και η 34χρονη Έλενα Παπαβασιλείου βρέθηκαν για δεύτερο καλοκαίρι μαζί στη Σύρο. Η Δούκισσα Νομικού, η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Βαγγέλης Περρής αναχώρησαν ακτοπλοϊκώς το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουλίου, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο βρίσκονται ήδη στο κυκλαδίτικο νησί. Την παρέα συμπλήρωσε η Σόφη Πασχάλη η οποία όμως τους συνάντησε μία μέρα μετά, την Πέμπτη 5 Ιουλίου.

«Δεν ξενυχτούσαν ιδιαίτερα, για ποτό έβγαιναν νωρίς το βράδυ στην Ερμούπολη, ενώ τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνούσαν στην παραλία.

Δοκίμασαν διάφορες τοπικές σπεσιαλιτέ και ενθουσιάστηκαν με τη μαραθόπιτα, το χταποδάκι συριανό και την καππαροσαλάτα», σχολιάζει κοινός φίλος τους στο "ΟΚ!". Η Δούκισσα Νομικού, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη αναχώρησαν από τη Σύρο το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουλίου, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ο Βαγγέλης Περρής παρέμεινε στο νησί συνεχίζοντας τις διακοπές του με τη σύζυγό του Χαρά Κασαρή/ «Πέρασαν πολύ ωραία όλες τις μέρες και έδωσαν οπωσδήποτε ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι«, καταλήγει η ίδια πηγή.




Πηγή Πηγή: markos.tv