Απίστευτο και όμως… βρετανικό! Της μόδας έχουν γίνει στη Μεγάλη Βρετανία τα «φροντιστήρια του σεξ», όπου πάνε οι νεαρές Αγγλίδες, προκειμένου να μάθουν τα πάντα γύρω από το σεξ και ειδικότερα για τον στοματικό έρωτα. Το εν λόγω θέμα δημοσιοποίησε η δημοσιογράφος Rebecca Holman της Telegraph η οποία γράφτηκε σε μια "σχολή" (The Coco de Mer class) για να μάθει λεπτομέρειες.

Η Rebecca Holman αναφέρει πως «οι γυναίκες θέλουν να μάθουν πως θα γίνουν ολοένα και καλύτερες στο πως θα προσφέρουν ηδονή στο άλλο τους μισό. Το βάρος πέφτει στις γυναίκες οι οποίες θεωρούνται πως πρέπει στο σεξ όχι να είναι απλά καλές αλλά να είναι θεές του έρωτα, άκρως σέξι κ αισθησιακές».

«Μπορεί να είσαι CEO σε πολυεθνική, μητέρα 6 παιδιών, και να τρέχεις όλη μέρα αλλά αν είσαι χάλια στο κρεβάτι, αυτόματα δεν είσαι αρκετά κουλ, σέξι κτλ.», αναφέρει η ίδια και προσθέτει πως «λίγα σαδομαζοχιστικά παιχνιδάκια είναι must αλλά από την άλλη αν βγάλεις χειροπέδες σε ένα one night stand με έναν 20χρονο είσαι kinky και too much».

Μάλιστα, σύμφωνα με την αρθρογράφο της Telegraph, οι περισσότερες γυναίκες ήταν μεγαλύτερες από όσο περίμενε, και κρατούσαν μανιωδώς σημειώσεις γι το πόσο χρειάζεται να ανοίξεις το στόμα σου και άλλα τέτοια, ενώ έγλυφαν παγωτά γρανίτες, προκειμένου να προπονηθούν στον… στοματικό έρωτα!

«’’Αν θες να μάθεις καλά μια ξένη γλώσσα, κάνεις μαθήματα, οπότε γιατί να μη κάνεις μαθήματα για να γίνεις καλύτερη στο σεξ;’’, αυτό σκεφτόντουσαν όσες αποφάσισαν να παραμερίσουν τις ντροπές και να αρχίσουν να γλύφουν μπροστά σε άλλους γλειφιτζούρια και γρανίτες για να βελτιωθούν στον στοματικό έρωτα», γράφει στην Telegraph η Rebecca Holman.

Πηγή Πηγή: attikipress.gr