Μεγάλο εθισμό στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά είχε ο Matthew Perry, για όσο καιρό έπαιζε στα «Φιλαράκια»!

Ο 43χρονος σήμερα ηθοποιός, αποκάλυψε σε συνέντευξη του, πως από τα 24 μέχρι τα 34 του, για όσο καιρό δηλαδή έπαιζε στη σειρά, δεν μπορούσε να απεξαρτηθεί με τίποτα.

Μπορεί εμείς να τον βλέπαμε ως «Chandler Bing» να χαρίζει γέλιο και αξέχαστες στιγμές στην πολύ επιτυχημένη σειρά, αλλά από πίσω παιζόταν ένα δράμα στην αληθινή του ζωή.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό «People», ο Matthew Perry εξομολογήθηκε πως «όλα αυτά τα δέκα χρόνια, ζούσα στον παραλογισμό της φήμης».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Οι έξι μας, είχαμε σχεδόν τα πάντα. Κάποιος που ήταν έξω απ΄όλο αυτό, θα έλεγε πως τα είχαμε όλα. Στην πραγματικότητα όμως, η περίοδος αυτή ήταν πολύ μοναχική για μένα, επειδή υπέφερα από αλκοολισμό. Ήμουν εθισμένος και πριν από τα “Φιλαράκια”, αλλά δυστυχώς ο αλκοολισμός είναι μια ασθένεια που προχωρά και δεν σταματά».

Μάλιστα, παραδέχεται πως ήταν σε τόσο χάλια κατάσταση, που δεν μπορούσε από ένα σημείο και μετά να το κρύψει από τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές του (Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courtney Cox, Matt Le Blanc, και Lisa Kudrow). «Το γνώριζαν όλοι», συμπληρώνει.

«Ποτέ δεν πήγαινα με κέφια και διάθεση στη δουλειά. Συνήθως, υπέφερα από hangover».

Τέλος, εξηγεί πως κατάφερε να απεξαρτηθεί κάποια στιγμή:

«Κάτι μου έκανε κλικ. Κάποια στιγμή, συνειδητοποιείς πως χρειάζεσαι βοήθεια και πρέπει να την αναζητήσεις».




Πηγή Πηγή: star.gr