Με έντονο τρόπο παραπονέθηκε άνδρας σε αστυνομικό τμήμα, απαιτώντας μάλιστα τη σύλληψη μίας ιερόδουλης.Για ποιον λόγο; Επειδή - όπως ισχυρίστηκε - τον παραπλάνησε και εν τέλει ήταν πιο άσχημη απ' ό,τι του είχε περιγράψει στο τηλέφωνο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βρετανός άνδρας έκλεισε ραντεβού με την ιερόδουλη, αφού πρώτα της είχε ζητήσει να του κάνει επακριβή περιγραφή της εμφάνισής της. Συμφώνησαν να συναντηθούν σε ένα μοτέλ της περιοχής. Πράγματι, την περίμενε στο πάρκινγκ κι όταν η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητο... ο πελάτης απογοητεύτηκε. Τότε άρχισαν να μαλώνουν. Ο άνδρας την κατηγόρησε ότι η περιγραφή που έδωσε ήταν πιο ελκυστική απ' ό,τι στην πραγματικότητα κι έτσι αρνήθηκε να την πληρώσει. Εκείνη έγινε έξαλλη καθώς σπατάλησε τον χρόνο της και μάλιστα... δωρεάν. Άρπαξε τα κλειδιά από τη μίζα και βγαίνοντας από το αυτοκίνητο τρέχοντας του τα πέταξε προκαλώντας τον να καλέσει την αστυνομία, καθώς ο άνδρας συνέχισε να διαμαρτύρεται ότι τον είχε παραπλανήσει!

Πράγματι, ο άνδρας τηλεφώνησε στην αστυνομία εξοργισμένος, προκειμένου να διατυπώσει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά και την απάτη της ιερόδουλης, λέγοντας μάλιστα ότι παραβίασε τις αρχές της πώλησης καλών αγαθών! Μάλιστα, ζήτησε από τα όργανα της τάξης να της αποσταλεί σύσταση!

Ο αξιωματικός βάρδιας έμεινε ολίγον τι άγαλμα ακούγοντας το ιδιότυπο παράπονο και παρά το γεγονός ότι ο άνδρας αρνήθηκε να δώσει τα δικά του στοιχεία, οι Αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν κ να του αποστείλουν επιστολή για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Πηγή Πηγή: newscity1.net