Ο γάμος διαλύθηκε λίγες μέρες προτού γίνει, και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο.

Με ξυλοδαρμό του μελλοντικού γαμπρού από την παρ’ολίγο νύφη και μια φίλη της μαζί!

Όλα αυτά, καθώς ο μελλόνυμφος… έπεσε στην παγίδα που του έστησε η σύντροφός του μέσω του facebook προκειμένου να τον τσεκάρει για τα πραγματικά συναισθήματά του και να διαπιστώσει πόσο πιστός της είναι.

Αφού το ζευγάρι είχε ολοκληρώσει σχεδόν όλες τις προετοιμασίες για το μυστήριο που προγραμμάτιζαν να τελέσουν μέσα στον Ιούλιο, σκέφτηκε να θέσει σε εφαρμογή ένα κόλπο για να δει πώς ακριβώς συμπεριφέρεται ο άνθρωπος που θα παντρευόταν. Έβαλε λοιπόν μία φίλη της, Θεσσαλονικιά, να του κάνει αίτημα φιλίας στο facebook.

Σύμφωνα με το dete.gr, εκείνος της έκανε αποδοχή και λίγες μέρες αργότερα άρχισε να ανταποκρίνεται στα μηνύματά της. Στην αρχή δεν υπήρχε τίποτα το πονηρό, παρά μόνο κουβέντες στο πλαίσιο μιας φιλικής επικοινωνίας. Όμως ο νεαρός έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να μιλά με την κοπέλα από την Θεσσαλονίκη. Η οποία άρχισε να του μιλά πιο πονηρά κι εκείνος «τσίμπησε» αμέσως. Μέχρι το σημείο που η ίδια του μιλούσε γενικώς και αορίστως για γάμο και ο νεαρός… δεν ανέφερε ούτε λέξη για το γεγονός ότι ετοιμαζόταν να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και φυσικά δεν φανταζόταν με τίποτα πως αυτά μιλούσε με μία από τις καλύτερες φίλες της μέλλουσας συζύγου του, την οποία απλώς δεν είχε γνωρίσει, και όλα τα μηνύματα πήγαιναν κατευθείαν στο inbox της συντρόφου του για να διαβάζει ακριβώς τους διαλόγους.Τα χειρότερα «ήλθαν» την προηγούμενη εβδομάδα. Αφού είχε προχωρήσει πολύ η κουβέντα με την Θεσσαλονικιά, εκείνη του ανακοίνωσε πως την Πέμπτη θα ερχόταν στην Πάτρα για μια δουλειά και ότι με την ευκαιρία ήθελε να τον συναντήσει από κοντά. Εμφανίστηκε μαζί με τη μέλλουσα γυναίκα του!

Ο νεαρός όχι απλώς δέχθηκε αλλά της έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού του, στην Εγλυκάδα! Η Θεσσαλονικιά εμφανίστηκε στο σπίτι του μαζί με τη φίλη της και σύντροφό του. Χτύπησε το κουδούνι, με τη σύντροφο να κρύβεται επειδή στο θυροτηλέφωνο υπήρχε και κάμερα, και όταν ο ίδιος άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος βρέθηκε αντιμέτωπος με την άγνωστη και τη μέλλουσα σύζυγό του!

Ούτε «συγγνώμη» δεν πρόλαβε να πει, δεχόμενος αμέσως επίθεση από τη γυναίκα που θα τον παντρευόταν. Στην πολυκατοικία για αρκετά λεπτά της ώρας επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ στην επίθεση ξυλοδαρμού εναντίον του συμμετείχε και η… φίλη από την Θεσσαλονίκη η οποία χτυπούσε για λογαριασμό της φίλης της!

Πηγή Πηγή: dete.gr