Η Έλλη Κοκκίνου γιόρτασε τα γενέθλιά της κλείνοντας τα 43 της χρόνια. Στις φωτογραφίες θα τη δείτε με μπικίνι - χωρίς ρετούς - ενώ και η 26χρονη Δούκισα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με το αποκαλυπτικό δίχρωμο μπικίνι που επέλεξε!

H Γωγώ Μαστροκώστα εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται στη Ρόδο για διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Τραιανό Δέλλα και την 5χρονη κόρη τους Βικτωρία. Η οικογένεια Δέλλα θα επιστρέψει στην Αθήνα μέσα στις επόμενες μέρες.

Μέρες ξεγνοιασιάς στη Σύρο πέρασαν η Δούκισσα Νομικού, η Μαρία Μπεκατώρου, η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Βαγγέλης Περρής. Η 26χρονη Δούκισα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με το αποκαλυπτικό δίχρωμο μπικίνι που επέλεξε ενώ η Μαρία Μπεκατώρου δεν αποχωρίστηκε ούτε λεπτό τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο που τη συνόδευε. Παιχνίδια στη θάλασσα απόλαυσαν και οι δύο καλές φίλες, η Έλενα Παπαβασιλείου και η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη.

Τις παραλίες της Αττικής απολαμβάνει και η Έλλη Κοκκίνου η οποία πριν από λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της κλείνοντας τα 43 της χρόνια. Η εκρηκτική τραγουδίστρια πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε και επισήμως τις διακοπές της και βρίσκεται στη Λευκάδα μαζί με τον σύντροφό της, τον 24χρονο μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη.





Πηγή Πηγή: markos.tv