Ο αυνανισμός, είναι μία πράξη ακριβώς σαν το sex, ή τελοσπάντων παρόμοια! Το αποτέλεσμα βεβαια είναι το ίδιο, αλλά ως γνωστόν η διαδικασία διαφέρει αισθητά!

Η αλήθεια είναι, ότι για συγκεκριμένους λόγους που ίσως έχουν να κάνουν με την κοινωνία και τις προκαταλήψεις, ο αντρικός αυνανισμός είναι πλέον πολύ πιο απενοχοποιημένος από το γυναικείο, ή τελοσπάντων οι άντρες μπαίνουν καθημερινά στο συγκεκριμένο τριπάκι, κάτι που η πλειοψηφία ων γυναικών δεν το κάνει, μιας και θεωρεί απαραίτητη την παρουσία παρτενέρ.

Και ενώ μέχρι και τραγούδια έχουν γραφτεί για τον αντρικό αυνανισμό, μη φανταστείτε τίποτα αριστουργήματα, υπάρχουν και κάποιες κυρίες, οι οποίες αν τσακώσουν τον καλό τους να… αγγίζεται, γίνονται έξαλλες καθώς θεωρούν ότι προτιμάει την παλάμη του από τις ίδιες, με αποτέλεσμα να ακολουθεί καυγάς και η γνωστή σε όλους κρεβατομουρμούρα!

Αν ανήκετε στην κατηγορία, των ολίγον στενόμυαλων γυναικών, γιατί είστε, διαβάστε παρακάτω, και αν γίνεται μαζί με τον καλό σας, 5 σημαντικότατους λόγους, για τους οποίους ο αυνανισμός κάνει καλό στην υγεία των αγοριών και… γενικότερα!

1. Προλαμβάνει τον καρκίνο: Δεν θέλουμε να το σοβαρέψουμε και προς Θεού να κινδυνολογήσουμε, αλλά έπειτα από έρευνα που έγινε το 2003, ανακαλύφθηκε ότι άντρες που εκσπερμάτωναν περίπου 5 φορές την εβδομάδα, είχαν πολύ λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη από αυτούς που το έκαναν πιο σπάνια. Αυτό συμβαίνει, διότι με την εκσπερμάτιση, απομακρύνονται βλαβερές ουσίες και κύτταρα από τα γεννητικά όργανα με αποτέλεσμα να μειώνονται οι πιθανότητες να νοσήσει στο μέλλον. Οπότε κορίτσια, την επόμενη φορά που θα πιάσετε τον καλό σας να κάνει τη δουλίτσα του, αφήστε τις υστερίες στην άκρη και πηγαίντε να δείτε τηλεόραση!

2. Τον κάνει πιο… σκληρό: Όσο τα χρόνια περνούν, καταραμένο γήρας, όσο να πεις η σκληρότητα χάνεται και η στύση δεν είναι τόσο αγέρωχη όσο συνήθιζε να είναι τις παλιές καλές εποχές! Κι όμως υπάρχει λύση και δεν είναι άλλη από τον αυνανισμό! Δηλαδή και το sex ακόμα καλύτερα αλλά επειδή είναι κομματάκι πιο δύσκολο να το βρεις, μερικές φορές βολεύεσαι και με πιο απλά μέσα. Σύμφωνα λοιπόν με ευρήματα, σπουδαία αν μας ρωτάτε, οι άντρες που έχουν σε… λειτουργία τον μικρό τους φίλο μέχρι και 5 φορές την εβδομάδα, έχουν μακράν καλύτερη στύση και πιο… σκληρό πέος. Όχι πείτε μας ειλικρινά, η πληροφορία αυτή δεν είναι λυτρωτική για την κάθε γυναίκα εκεί έξω;

3. Μεγαλύτερη… διάρκεια: Καλά αυτή είναι μία ευρέως διαδεδομένη πληροφορία την οποία τα αγόρια την πληροφορούνται με το που αρχίσουν να έχουν σεξουαλικές επαφές. Είναι απολύτως λογικό, αν ο καλός σας σας περιμένει για ρομαντική βραδιά σπίτι του, η οποία φυσικά θα περιλαμβάνει και sex, λίγο πριν να έχει ασχοληθεί λίγο… παραπάνω με τον εαυτό του! Αν λοιπόν η διάρκεια είναι παραδόξως μεγάλη, μην παραξενευτείτε γιατί για όλα υπάρχει εξήγηση. Εδώ που τα λέμε, δεν σας χάλασε κιόλας! Ίσα ίσα γι’ αυτό δεν παραπονιόμαστε όλες οι γυναίκες; Οπότε σταματήστε την μουρμούρα και απολαύστε!

4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό: Ναι κι όμως καλά διαβάσατε! Ο αυνανισμός λοιπόν, και κατ’ επέκταση η εκσπερμάτιση, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και μάλιστα… εντυπωσιακά! Κατά τη διάρκεια της… εν λόγω πράξης, παράγονται μεγάλες ποσότητες κορτιζόλης, η οποία είναι μία ορμόνη που θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού. Οπότε αγόρια αν ακούτε γκρίνια επειδή σας αρέσει λίγο περισσότερο να ασχολείστε με τον εαυτό σας, μπορείτε να της πείτε ότι το κάνετε καθαρά για να έχει έναν υγιή άντρα στο πλευρό της. Θα ψαρώσει…

5. Βελτιώνει τη διάθεση: Είναι κάτι παρόμοιο με την εμφάνισή σας στη δουλειά με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και όλους να σας ρωτούν αν έχετε κάνει sex! Καπώς έτσι λειτουργεί και ο αυνανισμός, κυρίως για τον άντρα! Κατά τη διάρκεια λοιπόν, ελευθερώνονται νευροχημικές ουσίες όπως ντοπαμίνη και οξυτοκίνη, οι οποίες ενισχύουν την καλή διάθεση. Όπως υποστηρίζουν και οι επιστήμονες, λειτουργεί κάπως σαν φυσικό… ναρκωτικό! Ιδανικό θα λέγαμε…

Πηγή Πηγή: queen.gr