Μόλις έχεις ξαπλώσει στο κρεβάτι του, θυμάσαι τι ωραία που πέρασες και σήμερα μαζί του και ξαφνικά ακούγεται ο ήχος από τα μηνύματα στο κινητό σου.

είναι αυτός και σε ρωτάει “τι κάνεις;”. Χαζοχαμογελάς του απαντάς αλλά το επόμενο μήνυμα ξεκινά με το “τι φοράς;”. Εκεί πρέπει να καταλάβεις ότι το αγόρι θέλει άλλα πράγματα.

Τον παίρνεις τηλέφωνο και δεν…πιστεύεις τι ακούν τα αυτάκια σου! Μην τρελαθείτε δεν έγινε και τίποτα. Του λείψατε και σας θέλει, άλλωστε οι άνδρες λατρεύουν το phone sex για τους παρακάτω λόγους.

1. Είναι το παιχνίδι της φαντασίας και νικητής αναδεικνύεται αυτός με την μεγαλύτερη. Με λίγα λόγια τσεκάρει τα όριά σας.

2. Δεν τον απασχολεί τι να φορέσει, αφού απλά δεν τον βλέπετε. Φορά μια φόρμα αλλά σε εσάς εμφανίζεται Superman με κατά κόκκινη κάπα.

3. Δεν κινδυνεύει να…φάει παντόφλα αν του ξεφύγει καμία κουβέντα παραπάνω. Στη χειρότερη να του κλείσετε το τηλέφωνο στα μούτρα αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα μιλάτε και πάλι μαζί! Είστε πολύ ερωτευμένη!

4. Μετά το τέλος δεν χρειάζεται να σας πάει σπίτι. Κάτι είναι και αυτό.

5. Αν έχει κι άλλη, δεν το μαθαίνει καμία από τις δύο. Και χωρισμός με αιτία το τηλεφωνικό sex ε, δεν έχουμε ξανακούσει!

Με λίγα λόγια phone sex, safe sex φαίνεται να ισχύει για τους άνδρες. Όσο για τις γυναίκες κάποιες σίγουρα το απολαμβάνουν κι αυτές!

Πηγή Πηγή: newscity1.net