Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια τριών Ιταλών που παραθέριζαν στην ίδια περιοχή, μια 18χρονη Νορβηγίδα η οποία έπεσε θύμα βιασμού στην Δασιά της Κέρκυρας.

Οι δυο από τους δράστες την κρατούσαν ακίνητη, ώστε να ικανοποιήσει ο τρίτος τα αρρωστημένα ένστικτά του.

Η άτυχη κοπέλα κατήγγειλε τον βιασμό της στους αστυνομικούς του τμήματος Παλαιοκαστριτών και επιβεβαιώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε.

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν στην περιοχή αρχικά τον 30χρονο Ιταλό βιαστή και στη συνέχεια τους συμπατριώτες του, έναν 18χρονο και έναν 21χρονο, που κατηγορούνται και αυτοί για συνέργεια στο βιασμό και οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Για περισσότερο από έξι χρόνια αναζητούσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας τα ίχνη ενός Ρουμάνου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 13ου Τακτικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για τον βιασμό μιας γυναίκας που είχε διαπράξει στις 25 Μαρτίου του 2007 στην περιοχή του Αμαρουσίου!

Τελικά, ο 42χρονος σήμερα δράστης εντοπίστηκε στην Πάρο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για να γίνει εκτελεστό το ένταλμα.

Πηγή Πηγή: newspost.gr