Έρευνα που έκανε μια ομάδα του Γαλλικού πανεπιστημίου της Βρετάνης έδειξε πως οι άντρες πιστεύουν ότι τα κορίτσια που έχουν χτυπήσει tattoo είναι πιο πιθανό να κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού…

Η ομάδα που έψαξε το θέμα παρατήρησε ότι οι tattoo’d ladies θεωρούνται πιο σέξι και πιο προσιτές, καθώς οι άντρες νομίζουν ότι μπορούν να τις πλησιάσουν ευκολότερα και να πιάσουν κουβέντα μαζί τους.

Για το πανεπιστημιακό «πείραμα» η ομάδα συνεργάστηκε με 400 άντρες γύρω στα 20 οι οποίοι βρίσκονταν σε μια παραλία μαζί με αρκετές γυναίκες που είχαν tattoo στο σώμα τους. Από τους άντρες ζητήθηκε να απαντήσουν σε δύο ερωτήσεις: Αν θεωρούσαν ότι θα ήταν εύκολο να κλείσουν ραντεβού μαζί τους και αν θα ήταν εύκολο να κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού με αυτές τις γυναίκες.

Οι περισσότεροι άντρες όπως διαβάζουμε στο 69magazine απάντησαν ότι πιστεύουν πως οι κοπέλες με τατουάζ είναι πιο άνετες και για αυτό το σεξ από το πρώτο ραντεβού είναι πιο πιθανό. Πάντως η έρευνα «μπάζει» σε αρκετά σημεία αφού δεν αναφέρεται για ποιους λόγους οι άντρες έχουν αυτήν την άποψη, δηλαδή αν αυτά τα αποτελέσματα οφείλονται σε στερεότυπα ή σε προσωπικές τους εμπειρίες.

Πηγή Πηγή: kamarinia.gr