Μπορεί οι άντρες να σκέφτονται το sex 13 φορές την μέρα κατά μέσο όρο και οι γυναίκες μόλις... 5, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το sex δεν είναι σημαντικό και για τα δύο φύλα.

Ένα καλό... κρεβάτι, μπορεί να αναζωογονήσει σώμα και πνεύμα κ να είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από διάφορα άλλα γιατροσόφια και δυναμωτικά. Και ενώ οι άντρες συνήθως αυτό που ζητούν το παίρνουν, και στο τέλος είναι άκρως ικανοποιημένοι, με τις γυναίκες υπάρχει ένα θεματάκι, καθώς πολλές φορές δυσκολεύονται να γίνουν διεκδικητικές, με αποτέλεσμα να μην ευχαριστιούνται τίποτα κ φυσικά τα νεύρα να είναι άκρως... τεντωμένα!

Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια tips ώστε να κάνετε το sex των ονείρων σας, να ανεβάσετε την λίμπιντό σας και την επόμενη μέρα απλά να πετάτε στα σύννεφα!

1. Φλερτ αυτός ο άγνωστος: Κακά τα ψέματα, όλοι χρειάζονται το sex, και όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο λένε απλά ψέματα! Η αλήθεια είναι ότι το να έχει καιρό κάποιος να κάνει sex, είναι μία αρκετά άβολη και δύσκολη κατάσταση. Αν λοιπόν βρίσκεστε στην κατάσταση αυτή, βάλτε κάτω τα πράγματα και σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι πιο θελκτικές και γοητευτικές γυναίκες είναι αυτές οι οποίες στέλνουν 35 σήματα φλερτ την ώρα! Μπορεί να σας ακούγονται πολλά, αλλά πραγματικά δεν είναι τίποτα, αν σκεφτεί κανείς ότι μπορούμε να φλερτάρουμε οπουδήποτε. Και φυσικά δεν εννοούμε το πέσιμο του ενοχλητικού πέφτουλα αλλά ένα βλέμμα ή ένα χαμόγελο ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων. Αφήστε λοιπόν τις αναστολές και φλερτάρετε άφοβα. Αλλιώς το sex... ξεχάστε το!

2. Γνωρίστε τον... εαυτό σας: Ναι ξέρουμε ότι ο γυναικείος αυνανισμός αποτελεί ταμπού ακόμα και στις μέρες μας, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για τον αντρικό. Πώς όμως περιμένετε να ευχαριστηθείτε το sex και να φτάσετε στον πολυπόθητο οργασμό αν δεν γνωρίζετε εσείς η ίδια τι σας ευχαριστεί;

Θυμάστε τη Σάρλοτ στο Sex & The City που έκανε την εξερεύνησή της με το... καθρεφτάκι προκειμένου να δει τι υπάρχει εκεί κάτω; Κάντε ακριβώς το ίδιο και μη φοβάστε να... αγγίξετε τον εαυτό σας και τέλος πάντων να τον γνωρίσετε λίγο καλύτερα. Aν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερη ερωτική διάθεση, χρησιμοποιήστε αφροδιασιακά έλαια όπως είναι το zestra, το οποίο αν κάνετε μία σοβαρή αναζήτηση θα το βρείτε και πιστέψτε μας, θα το λατρέψετε!

3. Μιλήστε: Αλήθεια, ξέρετε ποιες είναι οι ερωτογενείς σας ζώνες; Όχι; Τότε πώς περιμένετε ο έρμος ο παρτενέρ να τις γνωρίζει; Εκτός φυσικά αν είναι μέντιουμ, πράγμα δύσκολο. Ας είμαστε ειλικρινείς, το γυναικείο σώμα έχει άπειρες άκρως ευαίσθητες περιοχές και οι άντρες γνωρίζουν μόνο ένα πολύ μικρό τους μέρος. Αν λοιπόν εσάς σας ερεθίζει το μασάζ στις... πατούσες, θα μπορούσατε όμορφα και γλυκά να του το πείτε. Αλλιώς θα μείνετε στο τρίπτυχο κλειτορίδα-κόλπος-θηλές. Όχι ότι θα σας χάλαγε, αλλά λέμε τώρα!

4. Χαλαρώστε: Είναι απολύτως φυσικό, όταν είστε αγχωμένη και στρεσαρισμένη από το άγχος και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε, είναι να κάνετε sex! Αν σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, σας πληροφορούμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών νιώθει ακριβώς έτσι.

Επειδή όμως, η καθημερινότητα και το τρέξιμο δεν αλλάζουν και sex είναι απαραίτητο να γίνεται, σας προτείνουμε ένα χαλαρωτικό μπανάκι. Αρχικά ρίξτε στο σώμα σας καυτό νερό και αμέσως γυρίστε το στο κρύο. Αν καταφέρετε να γλιτώσετε την... καρδιακή προσβολή, τότε να είστε σίγουρες ότι αυτό το κόλπο αφενός θα σας χαλαρώσει και αφετέρου θα σας ξυπνήσει άγρια... ένστικτα. Ξεκινήστε με λίγα προκαταρκτικά και... καλή συνέχεια!

5. Απλά και πατροπαράδοτα: Αν μας ρωτάτε, οι ταινίες πορνό έχουν κάνει πολύ μεγάλο κακό στο sex των απλών καθημερινών ανθρώπων. Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι μας λίγο πολύ μπαίνουμε στο τριπάκι να δοκιμάσουμε όλα εκείνα τα περίεργα ακροβατικά που κάνουν οι, καλά, εκπαιδευμένοι πρωταγωνιστές. Λυπόμαστε που θα σας το χαλάσουμε, αλλά έχετε χάσει το νόημα.

Συνειδητοποιείστε επιτέλους ότι δεν δουλεύετε στο τσίρκο ΜEDRANO ούτε είστε ο Ταρζάν και πως για να φτάσει κάποιος σε οργασμό, αρκεί μία, άντε δύο στάσεις το πολύ! Βάλτε λοιπόν ένα μαξιλαράκι στην μέση σας, ξαπλώστε ανάσκελα και αν δεν επέλθει η ολοκλήρωση θα σκίσουμε τα πτυχία μας! Καλά είναι τα περίεργα για ποικιλία, αλλά μόνο τα απλά αποδίδουν...

6. Κάντε... ησυχία: Μπορεί η ψιλή κουβεντούλα κατά τη διάρκεια του sex να είναι διεγερτική, αλλά καμιά φορά τα λόγια είναι περιττά. Οι γυναίκες, μπορεί και οι άντρες αλλά τώρα μιλάμε για εμάς, λίγο πριν την... κορύφωση προτιμούν να μένουν σιωπηλές και να συγκεντρώνουν τις αισθήσεις τους στο άγγιγμα του παρτενέρ, στην μυρωδιά και στην ανάσα του.

Οπότε, όταν νιώσετε ότι είστε έτοιμη να δείτε αστεράκια, σταματήστε να μιλάτε και επικεντρωθείτε στον επερχόμενο οργασμό! Αν ο καλός σας, δεν λέει να βάλει γλώσσα μέσα του, δεν χρειάζεται να του πείτε να σταματήσει, απλά κλείστε του το στόμα με χίλια φιλιά που λέει και το τραγούδι!

Πηγή Πηγή: newscity1.net