Το ριάλιτι αυτό έχει δώσει τεράστια τροφή για σχόλια και ανησυχία για το κακό που προκαλείται στην ψυχική υγεία των ανήλικων παιδιών που λαμβάνουν μέρος αλλά και στη σωματική τους πλέον!

Και αυτό είναι φυσικό όταν μητέρες όπως η Τόρι Χένσλι παραδέχεται με περίσσια υπερηφάνεια πως από τότε που η κόρη της ήταν 9 μηνών, της έδινε κάθε πρωί μαζί με την κρέμα της ένα ποτήρι μεγάλο καφέ!

Η απαράδεκτη μάνα δεν μένει μόνο στην καφεΐνη. Παρασκευάζει για την κόρη της ένα ενεργειακό ποτό φτιαγμένο από τσάι, γλυφιτζούρια Pixie Stick και ζάχαρη στο οποίο το παιδί της είναι πλέον εθισμένο! Η εξήγησή της;

«Κάθε παιδί πίνει χυμό, το δικό μου όχι. Στο κάτω κάτω ο χυμός περιέχει 98% ζάχαρη»!

Αφού το παιδί πιει αυτό το… μείγμα πηγαίνει για πρόβα σε μια τοπική σχολή χορού όπου προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία ανηλίκων.

Το παιδάκι όπως είναι φυσικό είναι εθισμένο στο μείγμα αυτό και κάθε πρωί το ζητάει μόνο του!

Μόλις το ποτό αυτό επενεργεί στον οργανισμό του παιδιού φέρεται σαν να μην μπορεί να συγκεντρωθεί, σαν μεθυσμένο και μόλις περάσει η επήρεια της ζάχαρης, το παιδί κυριολεκτικά πέφτει ξερό στο πάτωμα και κοιμάται!

Πολλοί γιατροί έχουν προειδοποιήσει την άμυαλη μητέρα ότι τέτοιου είδους ποτά αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες του παιδιού μεταξύ άλλων να πάθει παιδικό διαβήτη όμως εκείνη αντικρούει την κριτική αποδίδοντάς την σε ζήλια γιατί το παιδί της έχει δυνατότητες που δεν έχουν άλλα παιδιά!

Η Τεξανή σύζυγος στρατιωτικού στο Αφγανιστάν επιμένει ότι το παιδί της έχει γίνει πιο κοινωνικό από τότε που πήρε μέρος στους διαγωνισμούς στην τρυφερή ηλικία των 6 μηνών και ότι της αρέσει ο ανταγωνισμός Μήπως αρέσουν στη φιλόδοξη μητέρα τα χρήματα που βγάζει από κάθε εμφάνιση της ανήλικης κόρης της;







Πηγή Πηγή: tlife.gr