Φωτογραφίες με το όχημα του ράπερ Flo Rida

Ο ράπερ Flo Rida έβαψε την Bugatti Veyron του, σε χρυσαφί χρώμα, με 24άρες ζάντες από 24 καρατίων επιχρυσωμένο κράμα και προφανώς «αλμυρή» τιμή… για να ξεχωρίσει.

Στην Αμερική τα πράγματα έχουν την τάση να γίνονται υπερβολικά και φανταχτερά. Αν μάλιστα αναμειχθεί το life style με το marketing, τότε έχουμε μια «παραμυθένια» εκδοχή καταναλωτισμού. Κάπως έτσι σκέφτηκε κι ο τραγουδιστής της ραπ Flo Rida, ο οποίος για να διαφημίσει τη μουσική του παραγωγή αγόρασε αυτό το… ιδιαίτερο υπεραυτοκίνητο και το έβαψε στο «διακριτικό» χρυσαφί χρώμα που βλέπετε.

Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά πρόσθεσε και 24άρες ζάντες (Forgiato) από 24 καρατίων επιχρυσωμένο κράμα για να τονίσει το αποτέλεσμα.

Δεν έγινε γνωστό πόσο στοίχισε συνολικά το συγκεκριμένο supercar, αλλά θα πρέπει να προσθέσουμε αρκετά μηδενικά, αφού η τιμή της «απλής» Veyron φτάνει τα 1 εκατ. ευρώ…

Ας υπενθυμίσουμε, ότι η Bugatti Veyron παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2000. Από τότε με κάποιες διαφοροποιήσεις αισθητικές και μηχανολογικές «ταξιδεύει» σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς για εκλεκτούς και πλούσιους, όπως ο εν λόγω κύριος.

Γι αυτό φέρει έναν 16κύλινδρο W16 8,0 λτ. 4πλό turbo κινητήρα, (προϊόν συνένωσης δύο V8), που παράγει 1001 ίππους και επιτρέπει στο υπεραυτοκίνητο αυτό να ξεπεράσει την τελική ταχύτητα των 400χλμ./ ώρα!




Πηγή Πηγή: newsbeast.gr