Οι σουηδικές αρχές αναζητούν έναν άντρα, ο οποίος πιάστηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης να… κάνει σεξ με ένα ποδήλατο!Την κάμερα τοποθέτησε έξω απ το σπίτι του ο ιδιοκτήτης του ποδηλάτου, για να ανακαλύψει ποιος κατέστρεφε τα λάστιχά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, ο δράστης φαίνεται να κάθεται στο πίσω λάστιχο του ποδηλάτου, ενώ κρατά ένα κομμάτι χαρτί και στη συνέχεια να… αυνανίζεται ενώ ξεφουσκώνει το λάστιχο!

Η Αστυνομία στην πόλη Osterlund εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης να συνδέεται με παρόμοιες «επιθέσεις» στην περιοχή το 2007.

Τότε, ένας 35χρονος είχε συλληφθεί γι την καταστροφή 20 λάστιχων για ποδήλατα καθώς επίσης και για το ότι εκσπερμάτιζε στις σέλες αυτών.

Όσο για τον ιδιοκτήτη του ποδηλάτου, γράφει το δημοσίευμα, εκείνος απλά θέλει ο μυστηριώδης άντρας να… αφήσει ήσυχο το ποδήλατό του!

«Δεν τον φοβάμαι, απλά εκνευρίζομαι επειδή προκαλεί ζημιές στα λάστιχα. Κατά πάσα πιθανότητα είναι άκακος, απλά μάλλον έχει ένα “θέμα” με τα ποδήλατα» είπε ο ίδιος.Πηγή Πηγή: newscity1.net