Θυμάμαι ότι στο τηλεοπτικό της ξεκίνημα προκαλούσε... σεισμό στο πέρασμά της, αλλά και τώρα παραμένει το ίδιο όμορφη! Μία παρουσιάστρια που αποτελεί "σταθερή αξία" στο τηλεοπτικό στερέωμα και είναι μόνη, μετά το διαζύγιό της!

Δείτε τι γράφει για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου ο Νάσος Γουμενίδης στο... Nassos Blog:

«Έχω γράψει και στο παρελθόν για την Κατερίνα. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το πάρτι που έδωσε η ίδια για πάρτη της σε στέκι στη Γλυφάδα εξαιτίας των γενεθλίων της. Η εντυπωσιακή συνάδελφος-από τα ελάχιστα καλά παιδιά της πιάτσας- κάλεσε τις κολλητές της και το χάρηκε.

Στο κλειστό παρτάκι έδωσαν το παρόν η κουμπάρα της Μαίρη Μποζίκη, η εντυπωσιακή -ελεύθερη κι ωραία κυκλοφορεί-Μάντυ Περσάκη, η έτερη γυμνάστρια Ειρήνη Μαρσέλου-γιατί κρύβεις τις κολλητές σου Κατερίνα- και το αγαπημένο μου κορίτσι αλανάκι και συνάδελφος Ράνια Τραγόμαλλου.

Λίγες μέρες πριν το πάρτι η Κατερίνα πήρε στα χέρια της και το διαζύγιο με τον πρώην άντρα της, Μάριο με τον οποίο ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις. Άλλωστε έχουν μαζί την κόρη τους. Ένα παιδί που θα τους ενώνει για πάντα!»Πηγή Πηγή: markos.tv