Σύμφωνα με απόσπασμα από την Εγκυκλοπαίδεια "Encyclopedia of Sex and Gender: Men and Women in the World's Cultures Topics" διάφοροι πολιτισμοί έχουν και διατηρούν παράξενα σεξουαλικά ταμπού. Πάρτε μια γεύση από τις παραξενιές και τις ιδιομορφίες που έχουν στο σεξ διάφοροι πολιτισμοί.

Η φυλή Cuna του Παναμά επιτρέπει τις σεξουαλικές επαφές μόνο τη νύχτα, σύμφωνα με τους νόμους του Θεού. Η Semang της Μαλαισίας πιστεύει ότι το σεξ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκαλέσει καταιγίδες και θανατηφόρους κεραυνούς Στην φυλή Bambara της Δυτικής Αφρικής πιστεύουν ότι ένα ζευγάρι που κάνει σεξ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γεννήσει παιδί Αλμπίνο. Η φυλή Μένδη της Δυτικής Αφρικής απαγορεύει τη σεξουαλική επαφή στο δάσος. Η φυλή Semang καταδικάζει το σεξ μέσα σε κάμπινγκ. Στη φυλή Bambara πιστεύουν ότι αν κάποιος κάνει σεξ έξω από το σπίτι θα προκληθεί ζημιά στις καλλιέργειες.

Η Ganda της Ουγκάντα απαγορεύει ο σεξ το βράδυ πριν από την μάχη. Η Lepcha απαγορεύει το σεξ για τρεις μήνες μετά την ημέρα της παγίδας της αρκούδας. Σε διαφορετική περίπτωση, πιστεύουν ότι κανένα ζώο δεν θα πιαστεί. Η Cuna του Παναμά απαγορεύει το σεξ κατά τη διάρκεια του κυνηγιού της χελώνας. Η Yapese της Ωκεανίας απαγορεύει τι σεξ κατά τη διάρκεια των ημερών ψαρέματος.

Στη Ganda της Ουγκάντας απαγορεύεται ενώ επεξεργάζεται το ξύλο για την κατασκευή κανό. Οι γυναίκες δεν μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή την περίοδο που θρηνούν νεκρούς και για τους άνδρες απαγορεύεται μετά την πραγματοποίηση μιας τελετής λατρείας. Στη Jivaro του Εκουαδόρ απέχουν από το σεξ όταν κάποιος πεθάνει, κατά την προετοιμασία μιας γιορτής ή αφού σκοτωθεί ένας εχθρός."

Πηγή Πηγή: kamarinia.gr