Θα έχεις παρατηρήσει πως κάποια στοιχεία δικά σου, θα είναι κοινά με αυτά του συντρόφου σου και θα νιώθεις ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση.

Μπορείς να δοκιμάσεις τα παρακάτω και να ανακαλύψεις ποιά στοιχεία δικά σου μοιάζουν μ αυτά του συντρόφου σου:

1. Ένα απαραίτητο στοιχείο είναι η ευγνωμοσύνη. Να τν ευχαριστείς για όλα τα θετικά που έχει και λιγότερο για τα αρνητικά. Να του λες πόσο χαρούμενη είσαι με τον καλό του χαρακτήρα και να προσπαθείς να δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα, σε αυτά που κάνει σωστά και λιγότερο σε αυτά που κάνει λάθος.

2. Πολύ σημαντικός επίσης (τουλάχιστον υποσυνείδητα), είναι και ο τρόπος που περπατάτε στον δρόμο. Προσπαθείστε να συγχρονίσετε το ρυθμό του βηματισμού σας, γιατί όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, σε μία σχέσει δείχνει το κατά πόσο ο ένας "ξεφεύγει" μπροστά από τον άλλον.

3. Πηγαίνετε για ύπνο την ίδια ώρα, ακόμα και αν δεν νυστάζεις. Είναι σημαντικό για να νιώσεις πιό κοντά με τον άλλον, όχι μόνο για να κάνετε σεξ.

4. Η καλή επικοινωνία μακροπρόθεσμα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, γι'αυτό όταν θέλετε να του μιλήσετε, απλά να μιλάτε μαζί του και όχι σ'αυτόν.

5. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να περνάτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μαζί.

6. Ζητήστε του κάτι ευγενικά. Είναι πιό εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις, ειδικά όταν καταλάβει ότι του μιλάς με ήρεμο τρόπο και δεν τον μαλώνεις ή του φωνάζεις. Μην αναφερθείς ποτέ σε φράσεις του τύπου "γιατί ποτέ δεν κάνεις..." ή "ποτέ δεν κάνεις...".

Μπορείς να δοκιμάσεις τα παραπάνω και να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις βελτίωση στην σχέση σου με το σύντροφό σου, αλλά θα μπορείς να τον βλέπεις και σαν φίλο.

Πηγή Πηγή: newscity1.net