Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο Σικάγο. Ένα 14χρονο αγόρι βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια της ίδια του της μάνας και της νονάς του...

Ποιο ήταν το λάθος του; Ότι είχε την ατυχία να γεννηθεί αυτιστικό. Η 50χρονη Ντόροθι Σπουρδαλάκης και η 44χρονη Γιολάντα Άγκατα Σκρότζκα, φρόντιζαν το 14χρονο αγόρι σε 24ωρη βάση. Αποφάσισαν όμως να βγάλουν από τη μέση το 14χρονο αγόρι. Αρχικά προσπάθησαν να τερματίσουν τη ζωή του χορηγώντας του ηρεμιστικά χάπια. Όταν όμως είδαν ότι η προσπάθεια απέτυχε, έλαβαν πιο δραστικά μέτρα. Πρώτα η μητέρα του, μαχαίρωσε με ένα μαχαίρι τέσσερις φορές στο στήθος το αυτιστικό παιδί και στη συνέχεια του έκοψε τις φλέβες. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για τις δύο γυναίκες.

Η νονά του αγοριού άρχισε να μαχαιρώνει και εκείνη τον άτυχο Άλεξ. Στη συνέχεια μάνα και νονά πήραν ηρεμιστικά χάπια με σκοπό να αυτοκτονήσουν. Ο πατέρας του παιδιού βρήκε τις δύο γυναίκες σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η μητέρα του παιδιού είχε αρνηθεί τον Ιανουάριο βοήθεια από το Τμήμα Υπηρεσιών για Παιδιά και Οικογένειες, ενώ στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε ένα βίντεο στο youtube όπου ζητούσε βοήθεια στην φροντίδα του Άλεξ.

Δείτε το βίντεοΠηγή Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr