Τελικά ποιος κάνει καλύτερο σεξ; Μπορείτε να καταλάβετε τι θα ακολουθήσει στο κρεβάτι από τον τρόπο που επιλέγει να περάσει το προσωπικό του χρόνο.

Τι σχέση έχει το χόμπι του με το σεξ; Πόσο σεξουαλικός μπορεί να είναι κάποιος που επιλέγει στον ελεύθερό του χρόνο να συλλέγει comics, να παίζει μπάσκετ ή να κάνει ελεύθερη πτώση;

Extreme sport: Στην κατηγορία αυτή ανήκουν όλα εκείνα τα sport που απαιτούν η αδρεναλίνη να είναι στα ύψη. Δεν υπάρχει το αίσθημα του κινδύνου και σκοπός είναι η εμπειρία. Το να θέτεις τη ζωή σου σε κίνδυνο είναι εθιστικό για εκείνους. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως το σεξ μαζί τους δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση βαρετό ή μονότονο. Αντιθέτως, ένταση, φαντασία και πολύ πάθος εύκολα το χαρακτηρίζουν.

Εγκεφαλικά χόμπι: Σκάκι, επιτραπέζια, ένα καλό βιβλίο και γενικότερα οι δραστηριότητες εκείνες που απαιτούν νοητικά μπορεί να μοιάζουν βαρετά εκ πρώτης όψεως, αλλά σκεφτείτε να την μεταφέρουν στο κρεβάτι σας. Σίγουρα, μπορούν να σας εντυπωσιάσουν.

Συλλέκτης: Αν ακούσετε την ατάκα «Θες να έρθεις σπίτι μου, να σου δείξω τη συλλογή μου απ comics» απλά μην πάτε. Οι άνθρωποι που συνηθίζουν να συλλέγουν συγκεκριμένα πράγματα υπάρχει πιθανότητα να είναι ψυχαναγκαστικοί. Σκεφτείτε πως το σεξ μαζί τους θα μοιάζει σαν ιεροτελεστία. Βρείτε μια καλή δικαιολογία.

Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα: Μουσική, ζωγραφική, θέατρο κτλ. Με άλλα λόγια έχει καλλιτεχνική φύση. Κουλτούρα, ελεύθερο πνεύμα, ανάγκη γι δημιουργία αρκούν για να μια ξεχωριστή εμπειρία. Αναλόγως, με τη μορφή της τέχνης που είναι ταγμένοι θα έχετε και ανάλογο σεξ.

Πηγή Πηγή: newscity1.net