Η Real Life αποκάλυψε το μυστικό του γάμου του δημοφιλούς ηθοποιού και της γνωστής θεατρολόγου, παρά την εμφανή προσπαθειά τους - όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες - να κρυφτούν από τους παπαράτσι...

Το' πε και το' κανε. Πριν από λίγο καιρό ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς δήλωνε σε συνέντευξή του - με αρκετή δόση μυστηρίου - για τη σχέση του με τη θεατρολόγο Ελενα Καρακούλη: «Ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Αλλά ακόμα και αν παντρευόμασταν άμεσα, θα το μαθαίνατε πολύ αργότερα». Όμως η Real Life αποκάλυψε το μυστικό του γάμου τους και έτσι ο δημοφιλής ηθοποιός πέρασε στο Plan B! Όπως είχε αποκαλύψει πριν από τρεις εβδομάδες η εφημερίδα οι δυο τους είχαν αποφασίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Ωστόσο, η ώρα και η περιοχή παρέμεναν άγνωστα. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο δημοφιλής ηθοποιός προκειμένου να παραπλανήσει τους φωτογράφους που θα ήθελαν να απαθανατίσουν το γεγονός. Μόνο που αυτή τη φορά το σχέδιο δεν έφερε το ποθητό αποτέλεσμα. Ο φωτογραφικός φακός της Real News συνέλαβε τους νεόνυμφους στον χώρο όπου είχε προγραμματίσει η δεξίωση, το bar restaurant Cash, την ώρα που έμπαιναν από την πίσω πόρτα! Άλλωστε τα βλέμματα και ο τρόπος με τον οποίο αποβινάστηκε το ζευγάρι από τη στολισμένη Mercedes αποτυπώνουν και την αγωνία τους μη τυχόν και τους έχει αντιληφθεί κάποιος από τους παπαράτσι.

Ο πάντα χαμηλών τόνων ηθοποιός εγκατέλειψε το κλαμπ των εργένηδων και ένωσε τη ζωή του με την επί δύο χρόνια σύντροφο της ζωής του. Το ζευγάρι δεν έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική του ζωή, κάτι που επιθυμούσε και για την ημέρα του γάμου του.





Πηγή Πηγή: markos.tv