Είναι πλέον… αχώριστοι! Ο λόγος για τη Νάταλι Θάνου και τον νέο άντρα που ήρθε στη ζωή της πριν από περίπου έναν μήνα και της πήρε τα μυαλά. Αναφερόμαστε βεβαίως στον γιο της, τον οποίο η τραγουδίστρια, τώρα που η θερμοκρασία το επιτρέπει, τον έβαλε στο καρότσι του και οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους βόλτα στη θάλασσα, στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Για να αποτυπώσει τη στιγμή, η Νάταλι ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter με εκείνη στο πρώτο πλάνο χαλαρή και χαμογελαστή, ενώ πίσω της βρίσκεται το… όχημα του μικρού. Η τραγουδίστρια είναι άκρως ανανεωμένη και έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, αφού ασκείται καθημερινά για να κρατάει σε φόρμα το αψεγάδιαστο κορμί της, ωστόσο, σύμφωνα με το περιβάλλον της, δεν επιθυμεί να επιστρέψει αμέσως στην πίστα, καθώς θέλει να βρίσκεται κοντά στο μωρό της, το οποίο θα πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα Αρης.

Η Νάταλι δεν αφήνει λεπτό σε ησυχία τον λιλιπούτειο πρίγκιπά της, ξοδεύοντας σε αυτόν όλο τον χρόνο της, κάνοντάς του παιχνίδια και τραγουδώντας του διάφορα νανουρίσματα, που τον χαλαρώνουν και τον κοιμίζουν στην αγκαλιά της, αφού νιώθει τελείως χαζομαμά!

Πηγή Πηγή: real.gr