Για κάποιες γυναίκες τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Για κάποιες άλλες, πιο ντροπαλές ή άπειρες, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η Αμερικανίδα σεξολόγος Δρ. Aline Zoldbrod προτείνει, ακριβώς για αυτές τις γυναίκες, 9 έξυπνους τρόπους να κάνουν την αρχή με τον σύντροφό τους.

Γράψτε το

Μερικές φορές, πιθανόν να δυσκολεύεστε να πείτε φωναχτά «σε θέλω τώρα», γι' αυτό ίσως να σας διευκολύνει ο... γραπτός λόγος. Αν πρόκειται για τον σύζυγό σας, απλώς βάλτε του ένα σημείωμα στην τσέπη του. Αν πρόκειται γι κάποιον που σας ενδιαφέρει, στείλε του ένα ερωτικό μήνυμα στο κινητό.

Καθιερώστε ερωτικό κώδικα επικοινωνίας

Ύστερα από πολλά χρόνια γάμου, σίγουρα θα υπάρχει μεταξύ σας ένα «σήμα» που θα υπονοεί ότι θέλετε σεξ τώρα. Αν πάλι δεν υπάρχει, ίσως έχει έρθει η ώρα να το καθιερώσετε. Να συμφωνήσετε, π.χ., σε μία φράση που θα μπορείτε να λέτε ακόμα κι όταν είναι μπροστά τα παιδιά σας. Αν πρόκειται για ένα μελλοντικό ερωτικό σύντροφο, ένα βλέμμα σας θα μπορούσε να του δείξει πολλά.

Φτιάξτε κλίμα

Το «α-ω» μιας καυτής βραδιάς είναι να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ξεφυλλίστε το Kama Sutra, δείτε μια ερωτική ταινία ή απλώς αφιερώστε μερικά λεπτά για να σκεφτείτε την τελευταία φορά που κάνατε σεξ. Έπειτα, φόρα τα πιο προκλητικά σου εσώρουχα και προσπάθησε να έχεις το μυαλό σου στο σεξ κάθε στιγμή, μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα.

Πείτε το με πράξεις

Αν τα λόγια δεν είναι το δυνατό σας σημείο, δείξτε του ότι θέλετε να κάνετε σεξ με πράξεις, π.χ., φιλώντας τον στον λαιμό ή στα αυτιά όταν βλέπει τηλεόραση ή τραβώντας τα χέρια του πάνω σας. Κάτι τέτοιο όχι μόνο θα τον εκπλήξει, αλλά και θα διεγείρει ταχύτερα τα ερωτικά του αισθήματα.

Δοκιμάστε κάτι νέο

Κάντε μαζί κάποια δραστηριότητα που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει μαζί σαν ζευγάρι. Π.χ., παρακολουθήστε ένα δωρεάν σεμινάριο ζωγραφικής ή χορού. Η σεξολόγος Δρ. Zoldbrod λέει πως όταν τα ζευγάρια δοκιμάζουν νέα πράγματα μαζί, εκλύουν περισσότερο ντοπαμίνη, ένα χημικό που κάνει τον εγκέφαλο να αισθάνεται όμορφα. Αυτό θα σας κάνει να έρθετε λίγο πιο κοντά και πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει στο κρεβάτι.

Γενναιόδωρη στα κομπλιμέντα

Καθώς μία σχέση προχωρά, τα περισσότερα ζευγάρια ξεχνούν να κάνουν κομπλιμέντα ο ένας στον άλλον. Το να παρατηρείτε και να εκτιμάτε τα θετικά χαρακτηριστικά του άλλου όχι μόνο ενισχύει τη μεταξύ σας σχέση, αλλά θυμίζει τι ήταν αυτό που σας είχε φέρει τον πρώτο καιρό κοντά, τότε που το σεξ αποτελούσε για εσάς εθισμός. Πείτε, λοιπόν, στον άντρα σας ότι συνεχίζετε να τον βρίσκετε ελκυστικό και γοητευτικό και θα δείτε πόσο εύκολα θα τον ρίξετε.

Βγείτε από τη ρουτίνα

Αν έχετε βαρεθεί την ρουτίνα του τύπου «βουρτσίζω δόντια – κάνω σεξ – κοιμάμαι», δοκιμάστε να αλλάξετε τη χρονική σειρά του δεύτερου και να το «τοποθετήσετε» κάποια άλλη στιγμή μέσα στην ημέρα. Δοκιμάστε να τον αγκαλιάσετε την ώρα π.χ. που μαζεύει το τραπέζι της κουζίνας ή που ασχολείται με τον κήπο και ψιθυρίστε στο αφτί ότι θέλετε να κάνετε σεξ.

Θυμίστε του

Καθώς κάθεστε στον καναπέ κ βλέπετε τηλεόραση ή είστε έξω για φαγητό, δοκιμάστε να του ξυπνήσετε ερωτικές αναμνήσεις, π.χ., «θυμάσαι τότε που ήμασταν διακοπές στην Σαντορίνη και δεν βγήκαμε μία ολόκληρη μέρα από το δωμάτιο;». Αυτές οι αναμνήσεις μπορούν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να επαναλάβετε εκείνη την ημέρα…

Πείτε το στα ίσια!

Για κάποιες γυναίκες είναι εύκολο, γι κάποιες άλλες όχι. Τίποτα, πάντως, δεν «πιάνει» καλύτερα στους άντρες από το να είστε ξεκάθαρες για αυτό που θέλετε. Ποιος άντρας δεν θέλει να ακούσει κάτι του στυλ «μπαίνω στο μπάνιο; Θα έρθεις;» ή «έλα στο κρεβάτι τώρα». Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο…

Πηγή Πηγή: newscity1.net