Στη σύλληψη 57χρονου, που είχε μετατρέψει το διαμέρισμά του σε οίκο ανοχής, προχώρησαν χθες αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι στο διαμέρισμα, στο κέντρο της πόλης, λειτουργούσε παράνομος οίκος ανοχής, στον οποίο εκδίδονταν επ’ αμοιβή τρεις Ελληνίδες 37, 33 και 40 ετών και μία 39χρονη αλλοδαπή και ότι υπήρχε ειδική τηλεφωνική σύνδεση για τα ραντεβού.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 57χρονος ιδιοκτήτης παραχώρησε το διαμέρισμα για να χρησιμοποιηθεί ως οίκος ανοχής, παρόλο που δεν πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό κατ’ επάγγελμα την ασέλγεια μεταξύ άλλων.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν χρηματικό ποσό 1.630 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα, σημειωματάριο με αναγραφόμενες ημερομηνίες και γυναικεία ονόματα, απόδειξη ταμειακής μηχανής και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε βάρος των τεσσάρων γυναικών βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις, επειδή εκδίδονταν χωρίς να υποβάλλονται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να έχουν την σχετική άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία για «διευκόλυνση ακολασίας άλλων» που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή Πηγή: .gr