Σταματήστε την κλάψα και αναλάβετε δράση!

Κορίτσια ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ειλικρινά: Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών έχει ένα μικρό θεματάκι στις επιλογές των αντρών! Θα πρέπει ωστόσο να ξεκαθαρίσουμε, τώρα που είναι ακόμα νωρίς, ότι ο γνωστός μα....μαγνήτης που όλες επικαλούμεθα συχνά πυκνά, είναι απλά στη σφαίρα της φαντασίας μας. Και ξέρετε γιατί; Γιατί οτιδήποτε κι αν μας συμβαίνει, είναι καθαρά δική μας υπόθεση και φταίξιμο, οπότε η διαρκής γκρίνια του γιατί πέφτουμε συνέχεια σε άχρηστους, άπιστους και γενικά ακατάλληλους άντρες, θα πρέπει να λάβει τέλος και τη θέση της να πάρει η σκέψη, η ψυχραιμία και η... αυτοκριτική! Γιατί συγνώμη κιόλας αλλά δεν σας φταίει κανείς όταν πάτε και ερωτεύεστε κάποιον που από την αρχή σας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει σχέση, ή ότι ξέρετε ότι παράλληλα με εσάς βλέπει κι άλλες. Αυτός καλές μου ήταν έντιμος από την αρχή, εσείς είστε λάθος στην υπόθεση! Οπότε λοιπόν εμείς, επειδή δεν μας αρέσει να βλέπουμε γυναίκες μόνες, σας έχουμε μία λίστα, με κάποια πολύ σημαντικά βήματα τα οποία και θα πρέπει να κάνετε αν τελικά θέλετε να βρείτε την πραγματική αγάπη!

1. Δείτε τον εαυτό σας όπως θα θέλατε να σας δουν οι άλλοι: Εμείς οι γυναίκες αντιμετώπιζουμε ιδιαίτερα θέματα με την εικόνα μας και δεν εννοούμε αποκλειστικά και μόνο σε σχέση με την εμφάνιση. Αλλιώς βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας, αλλιώς νομίζουμε ότι μας βλέπουν οι άλλοι και τελικά αλλιώς όντως μας βλέπουν! Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό; Αυτοπεποίθηση γιατί χανόμαστε! Δεν υπάρχει λόγος να υποτιμάτε αυτό που είστε και κυρίως να συμβιβάζεστε σε καταστάσεις και ανθρώπους που απλά δεν σας κάνουν, και μιλάμε πάντα στα προσωπικά γιατί αλλού οι συμβιβασμοί κρίνονται απαραίτητοι! Εξάλλου, με μία μικρή έρευνα θα αντιληφθείτε ότι ο κόσμος δεν έχει πια και τόσο αυστηρή άποψη για εσάς, όσο έχετε εσείς για τον εαυτό σας.

2. Αγνοείστε τα πρότυπα: Ζούμε στην εποχή της εικόνας με αποτέλεσμα να βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από ανθρώπους και καταστάσεις που παρουσιάζονται ιδανικές αλλά πιθανότατα να μην είναι! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι μπορεί τα μοντέλα στα περιοδικά να έχουν το τέλειο σώμα, τον τέλειο σύντροφο και την τέλεια σχέση, αλλά που ξέρετε εσείς ότι έτσι είναι όντως; Φτιάξτε τα δικά σας στάνταρς, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στα δικά σας μέτρα και μην προσπαθείτε να ικανοποιήσετε κάτι το οποίο πιθανότατα δεν θα καταφέρετε! Λυπόμαστε που σας το λέμε, αλλά έτσι δεν πρόκειται ποτέ να είστε ικανοποιημένη!

3. Σταματήστε να πολεμάτε την μοναξιά: Καθημερινά, αν όχι μια φορά την ώρα, αναρωτιόμαστε γιατί να είμαστε άτυχες και γιατί επιτέλους να μην μπορούμε να βρούμε κάποιον της προκοπής. Κι όμως, ακόμα και η σκέψη της κατάστασης μας απορροφά ενέργεια με αποτέλεσμα αυτό να βγαίνει προς τα έξω και τελικά να δείχνουμε απελπισμένες και κομπλεξικές! Πώς λοιπόν περιμένετε να σας πλησιάσει κάποιος όταν το μόνο που του βγάζετε είναι ξινίλα; Χαλαρώστε και πάρτε τη ζωή αλλιώς. Ακόμα και η μοναξιά, κάποιες φορές χρειάζεται. Εξάλλου αν δεν την απομυθοποιήσετε, δεν υπάρχει περίπτωση εκείνη να σας αφήσει στην ησυχία σας.

4. Θέστε προθέσεις και όχι στόχους: Μπορεί η πρόθεση σαν λέξη να ακούγεται πιο αδύναμη αλλά ουσιαστικά δεν είναι έτσι. Με το να θέσετε την πρόθεση, για παράδειγμα, σε 2 χρόνια να έχετε ξεκινήσει τη δική σας οικογένεια, εκτός του ότι δεν λειτουργεί τόσο αγχωτικά για την ψυχολογία σας όσο η λέξη στόχος, έχει να κάνει καθαρά με τα δικά σας θέλω και τις δικές σας κινήσεις και όχι με τον επηρεασμό κάποιου άλλου προσώπου. Το ζητούμενο είναι να επιδιώξετε μία κατάσταση θετική για εσάς, χωρίς όμως να επηρεάζετε αρνητικά τους γύρω σας.

Πηγή Πηγή: queen.gr