Αν νιώθετε πως η ερωτική σας ζωή περνά μια κρίση και δεν είναι στα ύψη, τότε υπάρχουν μικρά πραγματάκια που μπορείτε να κάνετε και να αλλάξτε την διάθεση σας. Δείτε παρακάτω 4 tips:

Μια αντι-στρες βραδιά: Είναι δύσκολο να αφεθείτε και ευχαριστηθείτε το σεξ, όταν έχετε 15 πράματα να περνάνε εκείνη την ώρα από το μυαλό σας. Αν θέλετε να είστε ολοκληρωτικά εκεί, τότε θα πρέπει να αποφορτιστείτε. Αυτό σημαίνει πως γυρνώντας από την δουλειά σας, μπορείτε να πάτε για ένα καφέ ώστε να χαλαρώσετε. Μόλις μπείτε σπίτι προσπαθήστε να μην έχετε επαφή με οτιδήποτε σας συνδέει με τον έξω κόσμο, κινητά, υπολογιστές κ.τ.λ. Μπορείτε να κάνετε ένα χαλαρό αφρόλουτρo, ή να ακούσετε λίγο μουσική. Οι θόρυβοι της πόλης και η ένταση της καθημερινότητας σας μπλοκάρουν, αποφορτιστείτε και η διάθεση για σεξ δεν θα αργήσει να επανέλθει.

Αλλάξτε τη σειρά: Συνήθως, το σεξ είναι στο τέλος της λίστας. Πρώτα, πηγαίνετε για φαγητό ή για ποτό και τέλος καταλήγετε στο σπίτι για σεξ. Τολμήστε να αλλάξετε τη σειρά. Την ώρα που ετοιμάζεστε να βγείτε στείλτε το μήνυμα στον φίλο σας, ότι προτιμάτε να καθυστερήσετε. Εκείνος, θα πιάσει το μήνυμα και θα ανταποκριθεί ευχάριστα.

Συζητήστε το: Μιλήστε για το σεξ μετά την πράξη. Νιώστε άνετα και πείτε στον σύντροφό σας, τι σας άρεσε και τι όχι, τι θέλετε να αλλάξετε ή τι να δοκιμάσετε. Η κουβέντα θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει πιο κοντά. Τι επόμενη φορά, τα πράγματα θα είναι σίγουρα διαφορετικά.

Πηγή Πηγή: newscity1.net