Ένας επιχειρηματίας στην Καλκούτα συνελήφθη γιατί φέρεται, ότι νάρκωσε και βίασε μια 21χρονη Ιρλανδή που εργάζεται σε μια...τοπική φιλανθρωπική οργάνωση.

Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Ινδική αστυνομία, επισημαίνοντας ότι το θύμα κατέθεσε το Σάββατο μήνυση, υποστηρίζοντας ότι βιάστηκε αφού έχασε εν μέρει τις αισθήσεις της, όταν ήπιε ένα φλιτζάνι τσάι στο σπίτι του 25χρονου υπόπτου.

Όπως ισχυρίστηκε η νεαρή γυναίκα, με τον δράστη είχαν βγει προηγουμένως έξω και γιόρτασαν τα γενέθλιά της.

Ο αξιωματικός της Ινδικής αστυνομίας Σουμπράτα Ντέι δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο: "Υποπτευόμαστε ότι ο κατηγορούμενος έβαλε κάποια ναρκωτική ουσία στο τσάι της και βίασε την Ιρλανδή".

Η 21χρονη, που είναι φοιτήτρια της σχολής μηχανικών και είχε πάει στην Ινδία για να εργαστεί εθελοντικά σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση, υπεβλήθη σε ιατρική εξέταση σε δημόσιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, ο 25χρονος επιχειρηματίας φέρεται να γνώρισε τη νεαρή γυναίκα σε μια πολυσύχναστη αγορά της Καλκούτας την περασμένη εβδομάδα και αποφάσισαν να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της την Παρασκευή το βράδυ.

Σημειώνεται, ότι έρευνα επαγγελματικού οργανισμού, που δόθηκε φέτος στην δημοσιότητα και η οποία αμφισβητείται από την Ινδική κυβέρνηση, υποστηρίζει πως ο αριθμός των ξένων τουριστών στην Ινδία έπεσε κατά 35% μετά τις πολλές σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες στην χώρα, οι οποίες έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στον τοπικό και τον διεθνή Τύπο.

Ο οργανισμός αυτός, που απαρτίζεται από εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια στην Ινδία, υπογράμμισε, ότι οι συχνές επισκέψεις των ξένων στην Ινδία μειώθηκαν μετά τον μαζικό βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί τον περσινό Δεκέμβριο. Η υπόθεση της νεαρής, η οποία υπέκυψε 13 ημέρες αργότερα στα τραύματα που είχε υποστεί, είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Εξάλλου, μια Ελβετή τουρίστρια που διέσχιζε την Ινδία με ποδήλατο μαζί με τον σύζυγό της βιάστηκε ομαδικά στο κρατίδιο Μάντια Πραντές, στην κεντρική Ινδία, τον περασμένο Μάρτιο, ενώ μια Νοτιοκορεάτισσα τουρίστρια δήλωσε ότι ναρκώθηκε και βιάστηκε στο ίδιο κρατίδιο τον Ιανουάριο από τον γιο του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Πηγή Πηγή: directnews.gr