Οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι μοντέλα, είναι όμως όλοι διάσημοι και διαθέτουν ένα ιδιαίτερα σέξι σώμα, το οποίο και δεν δίστασαν να επιδείξουν για χάρη μιας αισθησιακής διαφημιστικής καμπάνιας.



Ντέιβιντ Μπέκαμ Το 2009 το πρόσωπο (ή καλύτερα το σώμα) της αντρικής σειρά εσωρούχων του οίκου Armani ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. O διάσημος ποδοσφαιριστής έπαιζε τότε στη Μίλαν διαγράφοντας εξαιρετική πορεία στο χώρο. "Δεν με πειράζει που βγαίνω φωτογραφίες με τα εσώρουχα. Μόνο όταν οι φωτογραφίες κυκλοφορούν νιώθω λίγη ντροπή" δήλωσε ο ίδιος τότε. Την ίδια χρονιά και για τον ίδιο οίκο το ζεύγος Μπέκαμ είχε κάνει μια κοινή φωτογράφηση με εσώρουχα.

Κριστιάνο Ρονάλντο Για τον οίκο Armani γδύθηκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής υπέγραψε με τον διάσημο οίκο και, μαζί με τη Μέγκαν Φοξ, αντικατέστησαν το δίδυμο Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ.

Ραφαέλ Ναδάλ Σειρά στη διαδοχή για το πρόσωπο του οίκου Armani είχε ο Ραφαέλ Ναδάλ. Ο διάσημος παίκτης του τέννις έφυγε για λίγο από τα γήπεδα και πόζαρε στον φακό, σε ασπρόμαυρες και ιδιαίτερα αισθησιακές λήψεις.

Σάκης Ρουβάς Ο Σάκης Ρουβάς υπέγραψε την πρώτη δική του σειρά ρούχων το 2010 και έκτοτε η επιτυχία που διαγράφει σφραγίζει κάθε καινούρια collection. Και, σε κάθε συλλογή, εκτός από τα ρούχα και τα εσώρουχα με την υπογραφή του, αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις είναι ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς, που για τις σχετικές καμπάνιες δεν έχει διστάσει να ποζάρει ημίγυμνος.

Σισέ Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, επιλέχθηκε από την εταιρεία κοσμημάτων Soul Fetish ως το πρόσωπο της καμπάνιας της. Ο Γάλλος επιθετικός επέδειξε, εκτός από τα κοσμήματα, και το καλογυμνασμένο σώμα του αλλά και τα περίφημα τατουάζ του.

Δημήτρης Λαγιόπουλος Για εταιρεία εσωρούχων πόζαρε ο Δημήτρης Λαγιόπουλος. Το νεαρό μοντέλο φωτογραφήθηκε για τη φθινοπωρινή κολεξιόν 2012-2013 γνωστής εταιρίας. Μάλιστα, σε πολλές λήψεις είχε στο πλευρό του την Υβόννη Μπόσνιακ.

Νίκος Αναδιώτης Για την ίδια εταιρία, το 2011 είχε βρεθεί στο ρόλο του μοντέλου εσωρούχων και ο Νίκος Αναδιώτης.

Πολ Γουόκερ Αναδυόμενος από τα καταγάλανα νερά της Χαβάης, ο Πολ Γουόκερ μυρίζει ακαταμάχητα με το νέο άρωμα του Davidoff "Cool Water". Αυτό είναι το σκηνικό της διαφημιστικής καμπάνιας του εν λόγω αρώματος με τον διάσημο πρωταγωνιστή τις σειράς ταινιών "The Fast And The Furious" να πρωταγωνιστεί ημίγυμνος. Kαι βρεγμένος.

Γκάμπριελ Όμπρι Ο Γκάμπριελ Όμπρι αποφάσισε ότι έχει το "χάρισμα" και πρωταγωνίστησε σε μια ιδιαίτερα αισθησιακή διαφήμιση για άρωμα με αυτό το όνομα. Ο Όμπρι είναι ο πρώην σύντροφος της Χάλι Μπέρι, με τον οποίο η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει την 5χρονη σήμερα Νάλα.



Πηγή Πηγή: tosokaki.blogspot.gr