Ένα χορταστικό παιχνίδι προκαταρκτικών εγγυάται την απόλαυση και ανοίγει το δρόμο για τον πολλαπλό οργασμό, που δεν συνάντησες μέχρι σήμερα ούτε τον ένα και μοναδικό. Φυσικά, στα προκαταρκτικά συγκαταλέγονται όλα όσα μπορείς να κάνεις χωρίς να απαιτούν διείσδυση, από ένα γαλλικό γλωσσόφιλο, μερικά χαδάκια οπουδήποτε, μέχρι τον στοματικό έρωτα... Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών όλες οι αισθήσεις βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση (αφή, οσμή, όραση) το μυαλό παίρνει το κατάλληλο μήνυμα και ο κόλπος υγραίνεται.



1. Φιλάκια.
Πριν μπείτε στο βασικό πιάτο των ερωτικών προκαταρκτικών φίλοι/ες, πρέπει απαραιτήτως για 15-20 λεπτά να σας προετοιμάσει να υγραθείτε με φιλάκια ή χαδάκια στα χείλη ή στο στήθος, ή χαϊδεύοντας σας πίσω από τα αφτιά στους λοβούς.

2. Πρωτοβουλία για ερωτική συνεύρεση
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο διαφορετικό θα γίνει το κλίμα υπέρ σας, αν μία φορά πάρεις εσύ η ίδια (η γυναίκα) την πρωτοβουλία της ερωτικής συνεύρεσης αλλά και των προκαταρκτικών που θα προηγηθούν αυτής.

Οι περισσότερες γυναίκες είτε εκ φύσεως είτε επειδή ντρέπονται, αφήνουν την πρωτοβουλία για ερωτική συνεύρεση στον καλό τους. Και μερικές όχι μόνο την πρωτοβουλία, αλλά και ολόκληρη την ερωτική διαδικασία. Μπορεί να απορείς αλλά υπάρχουν ακόμα γυναίκες που διαμαρτύρονται πως δεν έρχονται σε οργασμό, τη στιγμή που δεν κάνουν τίποτα απολύτως για να τον πετύχουν. Σταμάτα να έχεις αυτή την παθητική στάση στην ερωτική σου ζωή, αν θες να δεις λίγα «αστράκια» και να ζήσεις μιαν πολύ ευτυχισμένη ζωή!

3. Ερωτικό μασάζ
Το ερωτικό μασάζ δεν είναι μόνο ένας τρόπος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Πατώντας τα σωστά κουμπιά (γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων, κοντά στις ρώγες, στα αυτιά, στο λαιμό, αλλά και σε όλες τις άλλες δευτερεύουσες ερωτογενείς ζώνες), μπορεί να μετατραπεί σε άριστο προκαταρκτικό.

4. Πριν φτάσετε σπίτι
Μια καλή τακτική για να του ανοίξεις την όρεξη, είναι να κάνεις λίγα αθώα ερωτικά ανοίγματα σε δημόσιο χώρο πριν φτάσετε σπίτι. Λίγα τυχαία ερωτικά αγγίγματα, χαδάκια ή λίγα ελαφρά γαλλικά φιλάκια, είναι αρκετά για να βάλουν φωτιά στην επιθυμία του για εσένα. Άσε που κι εσύ θα νιώσεις περισσότερο σέξι από ποτέ, καταρρίπτοντας τους φόβους και τις αναστολές που είχες.

Δεν έχει σημασία πώς βλέπουν οι άλλοι τη ζωή σου. Η προσωπική σου ευτυχία κρίνεται από το πώς πραγματικά νιώθεις εσύ κάθε μέρα.

Και να μην ξεχάσουμε τον πιο βασικό κανόνα: Πρωτού αρχίσουν τα ερωτικά παιχνιδάκια, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ τα κινητά κι ακίνητα (τηλ)!

5. Στην τηλεόραση
Οταν κάθεστε μαζι το βράδυ στην τηλεόραση, δεν χρειάζεται να κάθεστε στην απέναντι πολυθρόνα σαν ξένοι, που απλά συγκατοικούν. Αν είναι δυνατό καθίστε όσο πιο κοντά γίνεται. Αστειευτείτε μαζί, αγκαλιαστείτε και κάντε λίγη προθέρμανση για το τι πρόκειται να συμβεί το βράδυ όταν ξαπλώσετε στο κρεβάτι για να ξεκουραστείτε, όχι κοιμηθείτε. Είναι γι’αυτό που όλοι ξέρουμε πως είναι πολύ σημαντικό δυο συντρόφοι να έχουν παρόμοια μουσικά γούστα και να τους αρέσουν περίπου τα ίδια προγράμματα στην τηλεόραση. Διότι αν στον ένα αρέσουν τα θρίλερ και οι δραματικές σειρές, ενώ στον άλλο μόνο οι κωμωδίες, σιγά-σιγά θ’αποξενωθούν (χωρίς απαραιτήτως να το επιδιώκουν). Και στο τέλος θα πουν «ασυμφωνία χαρακτήρων»!

6. Όταν ξαπλώνετε με το σύντροφο σας
Οταν ξαπλώνετε με το σύντροφο σας, βράδυ ή μεσημέρι, να ειστε αγκαλιά στην αρχή για να του δείξετε ότι τν ποθείτε πολύ. Και να μην ξεχνιοόαστε, αν θέλετε να δείτε πολλές φορές αστράκια ή περισσότερες από μίαν να βρεθείτε στους 7 ουρανούς (πολλαπλους οργασμους), πρέπει να σας ερεθίζει ταυτοχρόνως περισσότερα από ένα ερωτικά σημεία!

Και μην ξεχνατε, ό,τι τα ελαφρά φιλάκια στο στόμα προς τον σύντροφο σας δεν απαγορευονται μπροστα σε μικρα παιδακια.

Πηγή Πηγή: newscity1.net