Μία γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου θα παίζει τους αγώνες της με το μπικίνι αφού θέλουν να προσελκύσουν τους οπαδούς στα γήπεδα.

Μπορεί αυτό να είναι ένα βήμα πίσω για το γυναικείο ποδόσφαιρο και τη προσπάθεια του ωραίου φίλου για ισότητα με τους άνδρες, αλλά η ρώσικη ομάδα Rossiyanka θα κατεβαίνει με το μπικίνι μετά την μείωση των εσόδων.

Οι παίκτριες της Rossiyanka, που κατέκτησαν τρεις φορές το γυναικείο πρωτάθλημα στη Ρωσία, πιστεύουν πως αν παίζουν ποδόσφαιρο με το μπικίνι θα αυξηθούν οι φίλαθλοι.

«Είμαστε η καλύτερη γυναικεία ομάδα στην Ρωσία και κερδίσαμε πολλά πρωταθλήματα, ακόμη εκπροσώπησαμε την χώρα μας στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε η προιπονήτρια Τατιάνα Εγκόροβα.

«Νομίζουμε πως είναι καλή ιδέα. Οι παίκτριες μας είναι όμορφες, σπουδαίες αθλήτριες και αποφασισμένες να κερδίζουν», πρόσθεσε.

Σίγουρα η συγκεκριμένη ιδέα θα αυξήσει τις πωλήσεις τον εισιτηρίων, αλλά αμφιβάλουμε αν οι άνθρωποι που θα πηγαίνουν στο γήπεδο θα είναι για το ποδόσφαιρο ή για να βλέπουν γυναίκες χωρίς ρούχα να να τρέχουν στο γήπεδο με την ελπίδα να πάρουν μάτι!



Πηγή Πηγή: shootandgoal.com