Τέρμα στις κλασσικές συνταγές που θέλουν τους γονείς να ωθούν τα παιδιά τους προς την ιατρική και τη δικηγορία δίνει μελέτη που αποτυπώνει τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη αναγνώριση κ υψηλές αποδοχές, στο μέλλον.

Το υπουργείο Επιχειρήσεων, Καινοτομίας κ Δεξιοτήτων της Βρετανίας παρουσίασε έρευνα με τα πιο επικερδή επαγγέλματα σε 20 χρόνια, των οποίων το αντικείμενο δεν υπάρχει ακόμα αλλά βασίζονται σ πιθανά σενάρια για τις ανάγκες και τη ζήτηση του μέλλοντος.

Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή, τα επαγγέλματα θα είναι τα εξής:

1. Σύμβουλος υγείας για ηλικιωμένους: με δεδομένο ότι ο γηραιότερος πληθυσμός αυξάνεται, τότε ένα επάγγελμα που θα εξειδικεύεται στην περίθαλψη της τρίτης ηλικίας θα είναι απαραίτητος.

2. Χειρουργός επαύξησης μνήμης: θα συμβάλει στη βελτίωση της μνήμης, ιδίως του ηλικιωμένου πληθυσμού.

3. Απτικός προγραμματιστής: θα ασχολείται με την τεχνολογία σε συνδυασμό με την επιστήμη της αφής.

4. Ψηφιακός Αρχιτέκτονας: θα σχεδιάζει εικονικές κατασκευές για να τις χρησιμοποιούν όσοι ασχολούνται με το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.

5. Χειριστής Χαμένων Δεδομένων: θα διαγράφει τα άχρηστα δεδομένα υπεύθυνα.

6. Ελεγκτής Κλίματος: θα τροποποιεί τις καιρικές συνθήκες που διαρκούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ' ό,τι πρέπει.

7. Μάνατζερ για Άβαταρ: θα σχεδιάζει κ θα διαχειρίζεται τους εικονικούς χαρακτήρες των μελλοντικών pc games.

8. Κατασκευαστής μελών σώματος: στο ίδιο πλαίσιο με την τελειοποίηση της προσθετικής χειρουργικής, θα δημιουργούνται μέλη γι αθλητές και στρατιώτες.

9. Χρηματιστής χρόνου: αντί για χρήματα, θα διαχειρίζεται το χρόνο του πελάτη του.

10. Περιοριστής παντοδυναμίας: θα επαναφέρει τους πελάτες του στην πραγματικότητα, μετριάζοντας τις πεποιθήσεις που τους θέλουν πανίσχυρους.

Πηγή Πηγή: imerisia.gr