Θέμα των ημερών είναι στα στενά σοκάκια της Μυκόνου η συμμετοχή της παρουσιάστριας σε ροζ βίντεο λεσβιακού περιεχομένου...

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το ροζ βίντεο περιλαμβάνει ερωτικές περιπτύξεις της συγκεκριμένης παρουσιάστριας με γνωστή πορνοστάρ και φόντο το απέραντο γαλάζιο της Μυκόνου.

Τόσο ο χώρος των media όσο και η τοπική κοινωνία του νησιού έχουν βουίξει από τα καμώματα των δύο κοριτσιών. Άλλωστε πως θα μπορούσε να κρατηθεί κρυφό ένα τέτοιο μυστικό;

Η διάσημη παρουσιάστρια, την οποία μάθαμε από διαγωνισμό ομορφιάς και τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκεται και στο καλύτερο σημείο της καριέρας της, τρέμει μήπως το βίντεο με τις... επιτυχίες της διαρρεύσει και αποκαλυφθεί η ταυτότητά της. Και τότε, δεν την ξεπλένει ούτε ο Νείλος.

Πάνω στη θέρμη και την έξαψη της καλοκαιρινής διάθεσης, τα κορίτσια ήρθαν πιο κοντά και το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί. Οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι την... Τήνο!

Οι κακές γλώσσες λένε ότι το ευχαριστήθηκαν πολύ, όταν όμως το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί στα... ξένα χέρια, η παρουσιάστρια «τα έχασε».

Η πορνοστάρ από την άλλη δεν είχε τέτοια προβλήματα.

Μπορεί κι εκείνη να ξεκίνησε από τον χώρο του μόντελιγκ, η καριέρα όμως δεν της βγήκε όπως ακριβώς θα ήθελε. Οι εποχές είναι δύσκολες και το μόνο εύκολο και γρήγορο χρήμα προέρχεται από το σεξ, οπότε δεν το σκέφτηκε και πολύ. Μπήκε στο χορό και, από ό,τι φαίνεται, χορεύει με άνεση.

Λέγεται πάντως ότι μέχρι στιγμής το βίντεο βρίσκεται στην κατοχή γνωστού καρδιοκατακτητή, μεγάλου θαυμαστή του ωραίου φύλου. Δεν ξέρουμε αν εκείνος είναι πρόθυμος να το δημοσιεύσει, πάντως η παρουσιάστρια έχει χάσει τον ύπνο της. Για λίγα λεπτά απόλαυσης κινδυνεύει να τινάξει την τηλεοπτική καριέρα της στον αέρα...

Πηγή Πηγή: alepoy.blogspot.gr