Φορέστε τα και… απογειώστε τον!

Καταναλώνουμε άπειρες ώρες από τη ζωή μας ξεφυλλίζοντας περιοδικά μόδας και μαθαίνοντας για τις νέες τάσεις που προτείνουν οι διάσημοι σχεδιαστές. Όχι ότι είναι και το ευκολότερο πράγμα να μπορέσεις πλέον να αγοράσεις ένα επώνυμο ρούχο, αλλά και μόνο η αίσθηση ότι ενημερωθήκαμε για το τι θα φορεθεί φέτος μας αρκεί! Έχετε παρατηρήσει όμως, ότι ακόμα κι αν κάνετε ένα σούπερ μοδάτο ντύσιμο, με το οποίο οι φίλες σας έχουν ξετρελαθεί κι εσείς αισθάνεστε τουλάχιστον Kate Moss, ο καλός σας ή οι άντρες φίλοι σας πιθανότατα απλά να σας... κοροϊδέψουν; Ας είμαστε ειλικρινείς: Οι άντρες αγαπούν τα απλά πράγματα. Τα απλά μαλλιά, το απλό μακιγιάζ και φυσικά το απλό ντύσιμο! Το να μπορέσετε να ντυθείτε σαν μοντέλο πασαρέλας, τους αφήνει παγερά αδιάφορους και τις περισσότερες φορές τους διασκεδάζει κιόλας! Παρακάτω, σας έχουμε κάποια συγκεκριμένα ρούχα, τα οποία τα αγόρια βρίσκουν ακαταμάχητα και τα οποία ως δια μαγείας, έχουμε όλες στην ντουλάπα μας!

1. Φόρμες: Και ποια από εμάς δεν έχει τουλάχιστον μία φόρμα στην ντουλάπα της ξεχασμένη από την εποχή που σκεφτόταν σοβαρά να γραφτεί γυμναστήριο; Ναι λοιπόν, δεν είστε η μόνη που αποφάσισε να προμηθευτεί πρώτα τα κατάλληλα ρούχα και μετά να κάνει την πρώτη της απόπειρα στο ελλειπτικό! Το καλό με την μόδα της εποχής μας, είναι ότι ακόμα και οι φόρμες είναι τόσο κομψές και σέξι που μπορούν άνετα να φορεθούν ακόμα για καφέ! Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι ακόμα και με φόρμα να κυκλοφορήσετε, το στιλ σας θα είναι ιδιαιτέρως προσεγμένο, τα αγόρια δεν είναι σε θέση να το αντιληφθούν με αποτέλεσμα το όλο σύνολο να τους φαίνεται ανεπιτήδευτο, κάτι που απλά τους τρελαίνει! Δοκιμάστε να εμφανιστείτε με φόρμα στον καλό σας και να είστε σίγουρες ότι τα σχόλια θα είναι άκρως κολακευτικά!

2. Κοντές φούστες: Δεν είναι τυχαίο που από την πρώτη στιγμή που το συγκεκριμένο κομμάτι ύφασμα έκανε την εμφάνισή του έγινε ανάρπαστο και αγαπημένο όλων των γυναικών. Όχι άδικα φυσικά, καθώς μία κοντή φούστα είναι σε θέση να αναδείξει το γυναικείο πόδι, να κολακεύσει την λεκάνη κι αν είναι και στενή, τα αρσενικά να έχουν ωραιότατη θέα του πισινού σας. Ειδικά τα τελευταία χρόνια με τις ψηλόμεσες φούστες, το στιλ έχει κυριολεκτικά απογειωθεί με τους άντρες να παθαίνουν πολλαπλά εγκεφαλικά βλέποντας γυναίκες να τις φοράνε. Προσοχή όμως, η πολύ κοντή φούστα με ένα μικρό λαθάκι μπορεί να γίνει από σέξι, το λιγότερο κιτς! Και πιστέψτε μας, οι άντρες θα το αντιληφθούν αμέσως με το ανάλογο κράξιμο να ακολουθεί.

3. Skinny παντελόνια: Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα πολύ στενό παντελόνι το οποίο αγκαλιάζει τις καμπύλες του γυναικείου σώματος. Βασική προυπόθεση φυσικά είναι οι καμπύλες να είναι σέξι και όχι υπέρ του δέοντως πληθωρικές! Αν λοιπόν έχετε ένα σώμα το οποίο σας επιτρέπει να φορέσετε τα πάντα, και δεν εννοούμε να έχετε προδιαγραφές μοντέλου, βάλτε ένα στενό παντελόνι, ένα ζευγάρι γόβες και ένα απλό φανελάκι. Στοίχημα ότι δεν θα παίρνει τα μάτια του από πάνω σας και μάλιστα θα αγνοήσει και όλες τις υπόλοιπες κυρίες οι οποίες θα θυμίζουν υπερπαραγωγή. Είπαμε, η απλότητα είναι το παν.

4. Μπλούζες που αποκαλύπτουν τους ώμους: Το αντρικό μυαλό είναι αρκετά περίπλοκο, ιδίως σε ότι έχει να κάνει με τη γυναίκα. Αν λοιπόν θεωρείτε ότι το να τονίσετε το στήθος ή τα οπίσθιά σας είναι αρκετό για να τους ξετρελάνει, σας πληροφορούμε ότι μία αρκετά μεγάλη μερίδα αντρών δεν μπορεί να αντισταθεί στους γυμνούς γυναικείους ώμους. Φορέστε λοιπόν ένα μπλουζάκι το οποίο ανά διαστήματα θα πέφτει στο πλάι και θα αποκαλύπτει λίγη… σάρκα, και δείτε το βλέμμα του κάθε φορά να λάμπει από χαρά και φυσικά… ηδονή! Προσοχή, οι αποκαλύψεις θα πρέπει πάντα να γίνονται κατά λάθος! Ή τουλάχιστον έτσι να τους αφήνετε να πιστεύουν!

5. Φλατ παπούτσια: Μπορεί τα ψηλοτάκουνα να είναι σέξι και να κολακεύουν ιδιαιτέρως το πόδι αλλά και το σώμα στο σύνολό του, ωστόσο το να τα φοράει μια γυναίκα καθημερινά, ακόμα και για έναν απλό καφέ, είναι κουραστικό και στο τέλος καταντά και ενοχλητικό. Σκεφτείτε να θέλει ο καλός σας να κάνετε μία ρομαντική βόλτα με τα πόδια κι εσείς δίπλα να δεινοπαθείτε με τα τακούνια. Στον αντρικό μικρόσκοσμο, μία γυναίκα η οποία φοράει μονίμως 12ποντο είναι ανασφαλής και έχει εμμονή με την εμφάνισή της. Ας μην το ξαναπούμε ότι οι άντρες αγαπούν το ανεπιτήδευτο. Επιπλέον, τους βοηθά να δουν και το πραγματικό σας ύψος, όχι ότι έχει σημασία αλλά είναι σαν να εμφανίζεται ο καλός σας μονίμως με ζωγραφισμένους κοιλιακούς. Κάποια στιγμή δεν θα θελήσετε να δείτε και την μπάκα που κρύβεται από κάτω; Φορέσετε φλατ λοιπόν και απολαύστε τη βόλτα σας χωρίς να κουνιέστε σαν μαούνα!

6. Κολάν: Ένα άκρως παρεξηγημένο ρούχο το οποίο με λάθος χειρισμό μπορεί να γίνει η επιτομή του κιτς. Δοκιμάστε να φορέσετε ένα μαύρο, και όχι διαφανές φυσικά, κολάν, με μία μπαλαρίνα ή μία φλατ μπότα και πιο μακρύ ή αέρινο μπλουζάκι. Χωρίς κόπο έχετε ντυθεί όμορφα, απλά και αναδεικνύετε και τις καμπύλες σας και με το παραπάνω. Αν ωστόσο θέλετε να ξετρελάνετε τον καλό σας ή έστω το στόχο σας, εμφανιστείτε με κολάν, φανελάκι και αθλητικό παπούτσι, δηλαδή εμφάνιση γυμναστηρίου! Δεν έχει καμία σημασία αν δεν έχετε σκοπό να γυμναστείτε στη συνέχεια και το κάνετε μόνο και μόνο να για να σας δει ο εκάστοτε. Να είστε σίγουρες ότι το κοπλιμέντο σας θα το πάρετε όπως και πολλά βλέμματα θαυμασμού. Είναι ο συνδυασμός κολάν με αθλητικό άραγε που είναι τόσο αποτελεσματικός ή το γεγονός ότι μια γυναίκα που εμφανίζεται έτσι είναι αυτομάτως αθλητική και άρα καλλίγραμμη; Δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί μάλλον ούτε και οι ίδιοι ξέρουν!

Πηγή Πηγή: girlpower.gr