Το sex είναι μία από τις απολαύσεις της ζωής! Παρακάτω παρατίθενται διάφορες πληροφορίες σχετικά με το σεξ.

οι πληροφορίες όμως, έχουν να κάνουν με πράγματα που είτε δεν μας αφορούν είτε είναι τελείως θεωρητικές. Κοινός είναι άχρηστες έτσι λοιπόν ποιο...κάτω σας δίνω μερικές άχρηστες πληροφορίες.

Κατά την διάρκεια του σεξ τραυματίζονται κάθε χρόνο 11.000 Αμερικανοί πολίτες.

Αρχικά τα όργια ήταν θρησκευτικές τελετές αφιερωμένες στους Θεούς.

Σύμφωνα με το Kama Sutra ένα ποτό φτιαγμένο από γάλα καμήλας και μέλι είναι αρκετό για να έχει ένας άνδρας στύση μέρα και νύχτα.

Κάθε μέρα 200.000.000 ζευγάρια κάνουν σεξ που σημαίνει ότι κάθε στιγμή κάνουν σεξ πάνω από 2000 ζευγάρια.-Το σεξ θεωρείται ιατρικά το ασφαλέστερο ηρεμιστικό. Περίπου 1% των ενήλικων γυναικών μπορούν να έχουν οργασμό μόνο και μόνο χαϊδεύοντας κάποιος άλλος τα στήθη τους. Ο αριστερός όρχις συνήθως κρέμεται πιο χαμηλά από τον δεξιό για τους δεξιόχειρες και το αντίθετο συμβαίνει για τους αριστερόχειρες.

Οι μαύρες γυναίκες έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να έχουν οργασμό κατά την διάρκεια του σεξ από ότι οι λευκές. Το σπέρμα περιέχει μικρές ποσότητες από 30 στοιχεία απαραίτητα για τον οργανισμό.Ανάμεσα σε αυτά είναι : φρουκτόζη,κρεατίνη,λακτικό οξύ,λιπαρά,κιτρικό οξύ,βιταμίνη Β12 καθώς και πολλά άλατα.

Το σπέρμα είναι το πιο κοινό υγρό σώματος που βρίσκει κανείς στα δωμάτια των ξενοδοχείων.- Κάθε χρόνο 500 Αμερικανοί λιποθυμούν από ασφυξία επειδή κρατάνε την αναπνοή τους προκειμένου να έρθουν σε οργασμό.

Σε κάθε φυσιολογική ιστοσελίδα αντιστοιχούν 5 πορνοσελίδες.

Το μικρότερο καταμετρημένο πέος σε στύση ήταν μόλις 1 εκατοστό.

Κατά μέσο όρο ένας άνδρας έχει 11 στύσεις κατά την διάρκεια μίας ημέρας και 9 κατά την διάρκεια της νύχτας.

Στις γυναίκες κατά την διάρκεια του σεξ απελευθερώνονται μεγάλες ποσότητες ενδορφινών που καταπολεμούν τον πονοκέφαλο.Οπότε αν δεν θέλετε σεξ ο πονοκέφαλος ίσως να μην είναι καλή δικαιολογία αναγνώστης.

Πηγή Πηγή: newscity1.net