Τραγωδία στη Λαμία

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Λαμίας από τον τραγικό θάνατο καθηγητή.Το τραγικό συμβάν συνέβη λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι στη βόρεια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα κοντά στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο 73χρονος εκπαιδευτικός είχε πάρει άδεια από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να κάψει τα χόρτα και τα κλαριά που ήταν μέσα στο κτήμα του.

Το πιθανότερο είναι ο άτυχος καθηγητής να πήγε να «μαζέψει» τη φωτιά που ξέφυγε στο νότιο σημείο του οικοπέδου και εκεί να τον «έπνιξε» ο πυκνός καπνός και να λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Γείτονας που είδε τους καπνούς ειδοποίησε την πυροσβεστική χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει ότι ο 73χρονος είναι εγκλωβισμένος και αναίσθητος. Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες ήταν ήδη αργά.

Συγκλονισμένοι είναι οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν πιστέψουν ότι από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τον άνθρωπό τους με αυτό το τραγικό τρόπο, ενώ σοκαρισμένη είναι και όλη η τοπική κοινωνία της Λαμίας, αφού ο 73χρονος καθηγητής ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή Πηγή: newsbeast.gr