Πολλές γυναίκες προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους κάνουν αρκετές υπερβολές στυλιστικά, πράγμα...που δεν αρέσει στους άνδρες.

Συγκεκριμένα η προσπάθεια ορισμένων γυναικών να φαίνονται σαν να έχουν βγει από περιοδικό και να φορούν ρούχα που είναι της μόδας όσο και εκκεντρικά και να είναι δεν προκαλεί ενδιαφέρον στα μάτια των αντρών.

Οι άνδρες προτιμούν την απλότητα και την κομψότητα. Αναλυτικότερα οι παγιέτες είναι ένα χαρακτηριστικό που τα τελευταία χρόνια φορίεται από όλο και περισσότερες γυναίκες. Στην πραγματικότητα οι άνδρες δεν τις βρίσκουν καθόλου sexy και δεν τους αρέσει η τόση υπερβολή και λάμψη.

Όσον αφορά το εμπριμέ είναι κάτι που αρέσει στους άντρες αλλά για πιο casual εμφανίσεις. Τα έντονα σχέδια και οι βάτες είναι το καλύτερο που μπορεί να φορέσει μια γυναίκα αν θέλει να χωρίσει.

Ακόμα μην επιλέγετε φλούο χρώματα στα ρούχα σας, μην φοράτε πολλά και υπερβολικά κοσμήματα και πολύ ογκώδη φορέματα.

Το πιο κλασσικό και σικάτο στυλ αρέσει πολύ στους άνδρες, καθώς και τα animal print σχέδια αρκεί να μην είναι υπερβολικά. Εν ολίγης για να εντυπωσιάσετε έναν άντρα θα πρέπει να φορέσετε ένα ρούχο που να μπορείτε να το υποστηρίξετε και να είναι απλό και θηλυκό.

Πηγή Πηγή: newsbomb.gr