1. Οι γυναίκες είναι πιο γρήγορες απ’ όσο νομίζεις.

Σύμφωνα με τη συγκλονιστική έρευνα του Kinsey στα 50s, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 6.000 γυναίκες, χρειάζεται μόνο δύο με τρία λεπτά για να φτάσει σε οργασμό καθώς θα παίζει μόνη της. «Ενα γρήγορο σεξ μπορεί να είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό και για τους δύο παρτενέρ» υποστηρίζει η Emily Dubberly, συγγραφέας του Brief Encounters. «Διάλεξε μια ώρα που εκείνη δεν βιάζεται, αλλά εσύ όμως δεν μπορείς να περιμένεις -για παράδειγμα, καθοδόν για το γραφείο- και πες της ότι τη θέλεις αυτήν τη στιγμή. Είναι παθιασμένο και σέξι».

2. Βρες το Spot

Στο τραπέζι της κουζίνας, σε δημόσιο μέρος ή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Αυτά είναι τα τρία πρώτα hot μέρη για το γρήγορο,. Για να μάθεις τις δικές της προτιμήσεις, δεν έχεις παρά να την «παρενοχλήσεις» όταν βρεθείτε στα παραπάνω σημεία. «Βγάλ’ τη με το μαλακό από τα όριά της και μάθε αν της αρέσει» «Βάλε το χέρι σου στη μέση της, πιάσ’ την από πίσω, φίλα τη στο λαιμό, βάλε το χέρι σου κάτω από το πουλόβερ της… και προχώρα».

3. Μπες στον Κύκλο της

Για ένα πετυχημένο γρήγορο, μάθε τον κύκλο της. Είναι στις γόνιμες ημέρες της και στις μεγάλες κάψες της 12-14 ημέρες μετά την πρώτη μέρα της περιόδου της. Ερευνα του Wayne State University στο Ντιτρόιτ βρήκε ότι στις γυναίκες συνήθως έρχεται περίοδος όταν έχει πανσέληνο, οπότε όταν το φεγγάρι είναι ακόμη νέο, εκείνη έχει ορέξεις. Το μειονέκτημα που υπάρχει είναι αν εκείνη παίρνει αντισυλληπτικά - δεν θα έχει αυτές τις σεξουαλικές ορμές, αλλά από την άλλη δεν θα είναι και η τρελή του χωριού μία φορά το μήνα.

4. Να Είσαι Προετοιμασμένος

Με τον σωστό εξοπλισμό μπορείς να κάνεις γρήγορο κι έντονο σεξ παντού. Για παράδειγμα, ένα χοντρό κι αδιάβροχο τζάκετ μπορεί να στρωθεί ακόμα και στα πιο υγρά εδάφη, προκειμένου να προστατευθεί η γυμνή σάρκα του κοριτσιού στα τέσσερα - για να μην αναφέρω την κοντή φούστα, που της φτάνει μέχρι τις αμυγδαλές.

5. Μάθε από τους Εμπειρότερους

Τα ζευγάρια που έχουν νεογέννητα έχουν γίνει ειδικοί στην τέχνη του γρήγορου. Οι μπαμπάδες έχουν μάθει ότι αν έχεις καλά αποθέματα τρυφερότητας, θα πάρεις σίγουρα τα «λεφτά» σου πίσω ο καλύτερος τρόπος να τη φέρεις στο κέφι είναι απλώς μία αγκαλιά κι ένα φιλί. Αυτό δεν χρειάζεται ωστόσο να το κάνεις επί τούτου. Οι γυναίκες θυμούνται τη στοργή σου από μέρα μέχρι και μία εβδομάδα. «Το να δείχνεις στοργή όταν ξέρεις ότι δεν θα πάρεις σεξ έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις κάποια άλλη στιγμή» λέει η ψυχοθεραπεύτρια Pam Spurr. «Αν νιώθει κοντά σου, είναι έτοιμη να κοιμηθεί μαζί σου με υψηλές ταχύτητες στην πρώτη ευκαιρία που θα της δοθεί».

Πηγή Πηγή: 24wresenimerwsi.gr