Δεν τη φοβάται τη δουλειά...

Μέχρι και λαντζιέρα στη Σαντορίνη είχε δουλέψει την περίοδο που εργαζόταν στον ΑΝΤ1!

Ο λόγος για τη Γιολάντα Διαμαντή, η οποία, τώρα που τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και αφού δεν κατάφερε να βρει δουλειά στο ραδιόφωνο, ξεκίνησε συνεργασία με καφέ στην περιοχή της Βουλιαγμένης!

Οι προηγούμενοι μήνες ήταν δυσάρεστοι για εκείνη, σύμφωνα με την εφημερίδα ''Παραπολιτικά'', καθώς η απόλυση της χτύπησε δύο φορές την πόρτα σε διάστημα δύο μηνών! Το Δεκέμβριο του 2012, μετά από 12 χρόνια στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Σφαίρα'', είδε την πόρτα της εξόδου! Αφορμή στάθηκε ο τσακωμός της με τον Βαγγέλη Περρή και η αποχώρησή της από την εκπομπή, όμως η ίδια έστειλε επιστολή στα media, στην οποία ανέφερε πως ο παρουσιαστής δεν είχε καμία σχέση με την απόλυσή της!

Έναν μήνα μετά, βρέθηκε ξανά πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού ''Λάμψη''! Η εκπομπή της, και πάλι πρωινή, 8 με 10! Εκεί που πήγε να ανασάνει λίγο, καθώς δε μπορούσε να φανταστεί πως θα μείνει άνεργη, το ''κακό'' της χτύπησε την πόρτα για δεύτερη φορά! Ο σταθμός άλλαξε διεύθυνση και ο Μάκης Πουνέντης ανέλαβε χρέη διευθυντή!

Αποχώρησε από τον ''Ρυθμό 9.49'' και μαζί του πήρε και τις δύο συμπαρουσιάστριές του, Μαρία Ηλιάκη και Μαρία Μπεκατώρου, αφού θα ξεκινούσε εκεί εκπομπή! Η ώρα όμως ήταν η ίδια με αυτήν που έβγαινε στον αέρα και η Γιολάντα! Εκείνη περίμενε πως απλώς θα τη μετέφεραν σε άλλη ζώνη, όμως της έδειξαν και πάλι την πόρτα της εξόδου, με την απογοήτευσή της να είναι μεγάλη!

Όσες πόρτες και αν χτύπησε και παρά τη μεγάλη της εμπειρία στο ραδιόφωνο, δεν κατάφερε να βρει δουλειά! Τον τελευταίο καιρό, η πρώην εστεμμένη εργάζεται σε καφέ-εστιατόριο στην περιοχή της Βουλιαγμένης!


Πηγή Πηγή: athensbars.gr