Στην ακτή Ψαροπούλα της Ρόδου εκβράστηκε μία νεκρή αγελάδα, προκαλώντας δυσάρεστη έκπληξη στους λουόμενους τουρίστες που βρίσκονταν στην παραλία εκείνη τη στιγμή.Αμέσως, ενημερώθηκε ο Δήμος της Ρόδου και επιτόπου έφθασε φορτηγό της υπηρεσίας καθαριότητας.

Για τη μεταφορά του νεκρού ζώου, όμως, απαιτούνταν ειδικό φορτηγό του ΧΥΤΑ όπου και θα μεταφερθεί προκειμένου να ταφεί υγειονομικά. Έπειτα από αρκετή ώρα, έγινε γνωστό ότι αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί χθες αλλά σήμερα το πρωί, κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ οφειλόταν στο ότι το φορτηγό του ΧΥΤΑ δεν μπορούσε να μεταβεί επειδή δεν είχε καύσιμα.

Όσο για τις αντιδράσεις των λουομένων, οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους, ήταν ξένοι τουρίστες που ήδη κατακλύζουν τις κεντρικές παραλίες της Ρόδου, ήταν ανάμεικτες:

Αρκετοί, όντες και πολλά μέτρα μακριά από το άτυχο ζώο, συνέχιζαν κανονικά το μπάνιο τους, άλλοι κάποια στιγμή πλησίαζαν για να δουν περί τίνος πρόκειται, άλλοι δεν έφευγαν από την παραλία, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που φωτογράφιζαν… το θέαμα και έλεγαν ότι πρέπει να απομακρυνθεί από το νερό.Πηγή Πηγή: tsantiri.gr