Τυχερή στάθηκε μία 55χρονη γυναίκα στη Θήβα. Δέχτηκε επίθεση από 23χρονο τσιγγάνο, ο οποίος της άρπαξε την τσάντα και μία χρυσή αλυσίδα, αλλά στην περιοχή περιπολούσαν αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν το δράστη.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου. Ο 23χρονος τσιγγάνος όρμησε στην 55χρονη την έριξε στο έδαφος και της άρπαξε την χρυσή αλυσίδα με σταυρό, που φορούσε στο λαιμό, καθώς και την τσάντα που κρατούσε.

Στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας, ενώ η γυναίκα έβαλε τις φωνές.Για καλή της τύχη την άκουσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών, που έκαναν περίπολο.Κυνήγησαν τον 23χρονο τσιγγάνο και κατάφεραν να τον πιάσουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πονηρός τσιγγάνος, μόλις καταλάβει ότι τον φτάνουν οι αστυνομικοί, πέταξε στο έδαφος τα κλοπιμαία, γεγονός φυσικά κάπου δεν απέτρεψε τη σύλληψή του.

Η προανάκριση που ακολούθησε όμως αποκάλυψε και άλλη παράνομη πράξη του 23χρονου. Συγκεκριμένα είχε κλέψει μία τσάντα, που περιείχε 100 ευρώ,από το αυτοκίνητο γυναίκας, η οποία είχε σταθμεύσει προσωρινά και βρισκόταν μέσα στο ΙΧ της. Ο δράστης άνοιξε αιφνιδιαστικά την πόρτα του συνοδηγού, άρπαξε την τσάντα και έγινε …καπνός.

H προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο δράστης αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλακτα από τις παθούσες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον Ανακριτή Θηβών.

Πηγή Πηγή: egnomi.gr