Στη Μεσσηνία βρίσκεται ο Μάριος Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Καλαμάτα και πιο συγκεκριμένα τους Γαργαλιανους τους καλοκαιρινούς μήνες, βρέθηκε ξανά στο όμορφο χωριό της Μεσσηνίας για τις διακοπές του Πάσχα!Ποιος είναι λόγος που ο Μάριος Αθανασίου ταξιδεύει συνεχώς στην Καλαμάτα;

Ένας μεγάλος έρωτας με μια όμορφη φωτογράφο που κατοικεί στην Αθήνα! Ο γοητευτικός ηθοποιός γνώρισε την μελαχρινή 28χρονη τον Ιούλιο σε ένα camping του χωριού! Πολλοί μιλούν για έναν δυνατό έρωτα, αφού ο Μάριος Αθανασίου επισκέπτεται συχνά την πατρίδα της αγαπημένης του!

Μάλιστα ο Μάριος Αθανασίου σε δηλώσεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα δηλώνει πολύ ερωτευμένος και δεν κρύβει πως θέλει και δεύτερο παιδί: «Θα το σκεφτόμουν να κάνω κι άλλο αν και έχω μεγαλώσει. Πάντα το άγχος μου ήταν να μην έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας από το παιδί μου. Αλλά μπορεί και να το πάθω. Με το Αλέξανδρο που έχω 30 χρόνια διαφορά θεωρώ ότι είμαι οριακά. Ξέρω τα παιχνίδια του, παίζουμε μαζί Playstation, αλλά σε 10 χρόνια ίσως να μην μπορώ να τον ακολουθήσω. Και αναφέρομαι κυρίως στην εφηβεία όπου οι γονείς πρέπει να είμαστε alert.»
Πηγή Πηγή: markos.tv.gr