Έχεις σκηνοθετήσει το ιδανικό σκηνικό στο σπίτι σου. Άναψες τα DIY κεριά σου, άνοιξες το αγαπηµένο της merlot κι έχεις στο repeat τους National. Αν της προτείνεις να παίξετε jenga (όσο καλός κι αν είσαι) µάλλον θα γκρεµιστεί µαζί µε τα τουβλάκια και η βραδιά σας. Ο τροχός της τύχης για ενηλίκους είναι το ιδανικό προκαταρκτικό για να ζεσταθείτε. Μετά από αυτό, το κρεβάτι είναι µονόδροµος.

Passion Πόσο καλός είσαι στο σεξ; ∆εν χρειάζεται να απαντήσεις, το Passion σε βγάζει από αυτή τη δύσκολη θέση. Καταγράφει την κίνηση κατά τη διάρκεια του σεξ, το συγχρονισµό και τους ήχους που βγάζετε, και σαν αδέκαστος κριτής βάζει βαθµολογία µε άριστα το 10. Μην προσπαθήσεις να του τάξεις iphone 5 για ευνοϊκή µεταχείριση, δεν συγκινείται.

A Sexulator – Sex Calculator Calendar Πόσες φορές κάνεις σεξ το μήνα; Πόσο διαρκείς στο κρεβάτι; Η σεξουαλική σου ζωή καταγράφεται στη συγκεκριµένη ηµερολογιακή «big brother» εφαρµογή. Αν είσαι γυναίκα, ξέρεις να πεις µε ακρίβεια στο γιατρό σου πότε έμεινες έγκυος. Κι αν έµαθες μόλις τα καλά αυτά νέα, ξέρεις ότι το παιδί είναι δικό σου. Ή όχι;

ABCs of Boobs Ποια έχει το µ μεγαλύτερο σετ βυζιών στον κόσµο; Πόσα εκατοµµύρια γυναίκες έχουν κάνει πλαστική στο στήθος τους; Αυτά κι άλλα συµπαντικά ερωτήµατα απαντώνται σε αυτό το «simply the breast» app. Μάθε τα πάντα για αυτά που θαυµάζεις περισσότερο πάνω της και το sex θα πάρει την πάνω βόλτα.

Kissing Test Αν ποτέ δεις ανθρώπους στο δρόµο να δίνουν παθιασµένα φιλιά στα smartphone τους, µη βιαστείς να τους χαρακτηρίσεις ανώµαλους τέταρτης γενιάς. Μπορεί απλώς να προσπαθούν να κάνουν high score στο Kissing Test. Η εφαρµογή χρησιµοποιεί τεχνολογία από το µ μέλλον για να σου πει αν είσαι ο Έλληνας Taylor Lautner του φιλιού. Επίσης, η εφαρµογή περιέχει σεµινάρια βελτίωσης της τεχνικής σου.

Big Βook of Κamasutra Ένα τέτοιο αφιέρωμα µα θα ήταν ελλιπές αν δεν συµπεριλάµβανε τη µ μεγάλη του Καµασούτρα σχολή. Μπορείς να δοκιµάσεις µε το σύντροφό σου κλασικές στάσεις µε twist, στάσεις που απαιτούν ικανότητες ακροβάτη, στάσεις που θα ακουστεί ένα βαθύ Αχ και δεν θα είναι από ευχαρίστηση. Γι’ αυτό, πηγαίνετε το µ μεθοδικά µε το βαθµό δυσκολίας.

Πηγή Πηγή: kamarinia.gr