Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 23χρονου Αλβανού. Πρόκειται για τον... AJAZI (επ.) MARJON (ον.) του FATMIR και της RAZIE, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία, προσωρινά κάτοικος Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του δράστη σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) ή τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, καθώς και στους τηλεφωνικούς αριθμούς:

• 210- 6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής • 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής • 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Σημειώνεται ότι φωτογραφίες της ανήλικης έχουν δοθεί με τη συναίνεση των οικείων, για αναζητήσεις, στο Amber Alert, το οποίο και έχει ενεργοποιηθεί».

Οι έρευνες της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας συνεχίζονται και σήμερα. Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ήδη έχει απογειωθεί ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να ερευνήσει την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγκαίου, ώστε να εντοπιστεί πού κρύβεται η 13χρονη.
Πηγή Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr