Νομίζεις ότι είσαι καλός στο κρεβάτι και δεν σηκώνεις κουβέντα; Ρίξε μια ματιά στον "εικοσάλογο" που ακολουθεί και μαρτυράει τα σημάδια ενός "κακού" εραστή κ αναλογίσου πόσα τέτοια σημάδια συγκεντρώνει ο εαυτός σου.

Αν ο τελικός αριθμός κοντεύει τα δέκα, τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να αρχίσεις να ανησυχείς γι τις σεξουαλικές σου επιδόσεις.

1. Νομίζεις ότι η έννοια των προκαταρκτικών περιλαμβάνει το να την κεράσεις ένα ποτό, να την φιλήσεις στο στόμα και να ξεκουμπώσεις το παντελόνι σου.

2. Δεν μπορεί να καταλάβεις γιατί όλες γκρινιάζουν για την διάρκεια του σεξ. Εσύ με τρία λεπτάκια είσαι μια χαρά!

3. Κατά την διάρκεια του σεξ σου αρέσει να αποκαλείς το... πράγμα της με υποκοριστικά, με γλυκούλικα ονόματα βλέπε το κλισεδιάρικο "γατάκι", επειδή θεωρείς ότι είναι καυλ%τικό.

4. Πιστεύεις ότι η ιδανική στάση είναι η ιεραποστολική, οπότε γιατί να σπαταλάς το χρόνο σου για να βρεις άλλες; Ε, γιατί;

5. To πιο σέξι φιλί του κόσμου γι σένα είναι αυτό που η γλώσσα σου καταλαμβάνει όλο της το στόμα και περισσεύει και λίγο απ' έξω.

6. Σιχαίνεσαι να την φιλήσεις "χαμηλά" κι ακόμα κι αν το κάνεις (θεός φυλάξει!) νομίζεις ότι είσαι στο διαγωνισμό "Ποιος θ γλύψει γρηγορότερα το παγωτό".

7. Όμως, της σπρώχνεις το κεφάλι για να φιλήσει εσένα πιο χαμηλά. Κι αν δεν ανταποκριθεί αμέσως, την σπρώχνεις εντονότερα.

8. Αφού τελειώσετε, την ρωτάς με ύφος Νικοπολίδη που μόλις απέκρουσε ένα γκολ: "Σου άρεσε μωράκι μου;"

9. Κάνεις σεξ με τις κάλτσες.

10. Της λες συνέχεια γλυκόλογα που θα προκαλούσαν εμετό ακόμα και στον Σαίξπηρ, σαν να προσπαθείς να την ρίξεις με π%παρολογίες, παρόλο που είναι έτοιμη δίπλα σου κ περιμένει να τελειώσεις την πάρλα.

11. "Τελειώνεις" χωρίς να σε νοιάζει αν τελείωσε εκείνη πρώτα. Μετά σε παίρνει ο ύπνος.

12. Δεν μπορείς να κρατηθείς όταν εκείνη ασχολείται με τις "κάτω χώρες" και "τελειώνεις". Μετά βαριέσαι να ασχοληθείς με την δική της κατάσταση, χασμουριέσαι και γυρνάς πλευρό.

13. Μετά το σεξ, μπαίνεις πάντα για ένα γρήγορο ντουζάκι, να ξεπλυθείς απ την "αμαρτία".

14. Μιλάς πολύ, φιλάς λιγότερο.

15. Χαχανίζεις όταν αντιλαμβάνεσαι τους περίεργους ήχους κατά τη διάρκεια του σεξ. Ε, μα αυτοί μοιάζουν με πορδές, εσύ φταις;

16. Πιστεύεις ότι όσο πιο γρήγορα κουνιέσαι, όσα περισσότερα αχ-βαχ βγάζεις, τόσο περισσότερο της αρέσει.

17. Καθ'όλη τη διάρκεια του σεξ, είσαι με κλειστά μάτια και σφίγγεσαι σαν να είσαι κλεισμένος μισή ώρα στην τουαλέτα.

18. Ασχολείσαι περισσότερο με το δικό σου σώμα παρά με το δικό της.

19. Πιστεύεις ότι το χέρι είναι για να χουφτώνεις χύμα και όχι για να χαϊδεύεις.

20. Νομίζεις ότι η έννοια των προκαταρκτικών περιλαμβάνει το να την κεράσεις ένα ποτό, να την φιλήσεις στο στόμα και να ξεκουμπώσεις το παντελόνι σου. Ωπ, αυτό το ξαναείπαμε. Δεν πειράζει, καλύτερα για να το εμπεδώσουν για τα καλά οι ομοϊδεάτες.

Πηγή Πηγή: newscity1.net