Η παλαιότερη εγκυκλοπαίδεια του σεξ περνάει στη νέα εποχή.



Τα παλιά τα χρόνια, πριν βγουν περιοδικά σαν το Playboy και το Hustler, το Κάμα Σούτρα ήταν η βίβλος κάθε ανθρώπου που ήθελε να μάθει λίγα παραπάνω για το φλέγον θέμα που ονομάζεται σεξ. Τώρα που τα περιοδικά γενικώς πνέουν τα λοίσθια, οι εικονογραφημένες ερωτικές πράξεις του Κάμα Σούτρα ετοιμάζονται να υποδεχτούν την νέα εποχή με τη βοήθεια της τεχνολογίας: πλέον οι χρήστες Smartphones και Tablet θα μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη και τρισδιάστατη άποψη της στάσης του Κάμα Σούτρα που θέλουν να μελετήσουν κατεβάζοντας απλώς το application.

«Για περισσότερο από 2.000 χρόνια τα ζευγάρια στρέφονταν στο Κάμα Σούτρα για να το συμβουλευτούν και να καθοδηγηθούν ώστε να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή. Ωστόσο, ορισμένες στάσεις δεν γίνονταν εύκολα κατανοητές. Αυτά μέχρι χθες. Τώρα όλα γίνονται πιο εύκολα», υποστηρίζει ο εκδότης Hazel Cushion, μιλώντας στον Guardian.

Η νέα εφαρμογή περιλαμβάνει 69 στάσεις (φυσικά) και ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει στην εφαρμογή αλλάζοντας μαλλιά, χρώμα δέρματος και άλλα χαρακτηριστικά στα μοντέλα.

Πηγή Πηγή: kamarinia.gr